Advarsel: Dette indlæg kan godt være lidt langt, og ligegyldigt for læsere, hvis man ikke er interesseret i min kommende rejse 😉

Så er alt bestilt til jeg skal til Irland! Jeg skal afsted med min veninde fra den 2 maj til 9 maj.


Vi fik bestilt og betalt flybilletten hos Norwegian, da de efter min mening helt klart er de billigste at rejse til Dublin med.

Vi skal bo på Abraham House hvor jeg også selv boede da jeg var deroppe alene. Her skal vi så sove fra onsdag til fredag.

Og om torsdagen skal vi på en 1dags tur til Wicklow Bjergene, den var jeg også på da jeg var deroppe, og det var seriøst helt fantastisk!

Om fredagen tager vi en bus til Belfast, hvor min online violin lærer kommer og henter os, og kører os til hans hjemby Larne i Nordirland. Vi skal så bo på et Bed&Breakfast der til om søndagen. Om lørdagen skal vi hen på en pub der hedder Billy Andy’s, og der skal vi spille lidt irsk folkemusik og ellers bare hygge os. Mig på violinen selvfølgelig, og så min veninde på en irsk fløjte – Tin Whistle. Som jeg er i gang med at lære hende at spille på.

Om søndagen kører han os tilbage til Belfast, hvor vi så tager en bus tilbage til Dublin. Og så skal vi igen bo på Abraham House indtil om onsdagen.

Og om mandagen skal vi så på en 1dags tur til Connemara. Der skulle være så smukt der! Jeg var ikke på den tur sidst, så det glæder jeg mig rigtig meget til.

Ydermere skal vi også hen til Guinness Storehouse, hvilket jeg heller ikke var sidst, dont ask me why, men det var jeg ikke. Så det glæder jeg mig også meget til. Og vi skal også hen til The National Wax Museum i Dublin. Det så jeg også sidst jeg var deroppe, det var meget hyggeligt.

Vi har ellers ikke lige snakket om, hvad vi ellers skal opleve mens vi er deroppe 🙂

4 Comments on Ireland ♥

 1. Du har jo glemt det vigtigste søde Sabrina. Nemlig den regel der er om at hvis man skal ud og rejse, så SKAL man have pakket mig ned i kufferten, så jeg kan komme med.

  *host* 😉

 2. Top! Jeg hopper med i tasken! 😉

  Ja, jeg er super glad for at jeg tog springet og fik det gjort, efter vi snakkede sammen. Nu er der bare at vente. Og forsøge at tænke for meget over det. :p

 3. Hej Sabrina

  Fed blog! Du kan godt glæde dig til at skulle til Dublin, det er en rigtig hyggelig by – og også Belfast, hvis I kan nå at se lidt af den.

  Jeg kan desuden anbefale denne side, der er god til inspiration: http://www.dublin.dk

  God tur 🙂

  • Hej 🙂

   Mange tak, jeg glæder mig også super meget. Jeg har været i Irland før, både Dublin og Nordirland. Det er dog ikke Belfast vi skal til, vi stopper der bare inden vi drager videre op til en lille by der hedder Larne. Det bliver så godt 🙂
   Vil da lige kigge nærmere på den side

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.