Jeg har virkelig ikke særlig meget plads at gøre godt med, det skal ikke være nogen hemmelighed, men jeg gør det så godt jeg kan. Jeg har 2½ reoler, som allerede er ved at blive proppet med bøger, og jeg har bare ikke plads til flere reoler.

Når jeg engang flytter kunne jeg godt tænke mig at have en hel væg (et helt værelse) fyldt med reoler hvor jeg rigtig har plads til at udstille alle mine bøger.

(Gammelt billede af mine reoler, jeg har siden rykket meget rundt på mine bøger)

Når jeg får et større sted at bo og forhåbentligt kan udvide reolerne lidt, ved jeg ikke om jeg beholder de klassiske BILLY reoler og bare skaffer mig flere af dem, eller om jeg vil have fingrene i nogle helt nye. Jeg overvejer lidt nogle af træ, eller nogle fine hvide af træ i sådan en romantisk stil. Jeg skal jo nok først og fremmest finde ud af hvilken stil jeg vil køre og så skaffe mig reoler der passer ind der. Jeg kan godt lide det lidt gammeldags look, med træ møbler, og så passer disse hvide reoler jo ikke rigtigt ind. Men det vil tiden vise sig, hvad jeg finder på 🙂

4 Comments on Indretning

 1. Det gode ved BIlly reolerne er at hvis du vil have mørkere reoler og ikke har pengene til dem så kan man blot male dem. Hvilket er smart.

  Jeg ville elske at have et bogrum og kan godt forstå at du gerne vil have sådan en.

  • Ja men det er jo ikke kun farven, men selve formen og så en hvor man rigtig kan se træ mønsteret og sådan. Altså det stik modsatte af billy reolerne 🙂

 2. Åh. Vi skal flytte snart, og jeg drømmer sådan om at finde en lejlighed med plads til flere reoler. Det ville være himmelsk!

 3. Jeg er stadig helt vild med min bogvæg, den er så super dejlig. Den er lavet af Billy reoler og jeg har ikke fortrudt et sekund at ham den dejlige har lavet den til mig.

  Det er sjovt at se hvordan den faktisk kan forandre sig når man har læst et par bøger som man ikke gider beholde og derfor fjerner dem fra hylden. Det er en evig foranderlig ting at have sådanne en bogvæg.

  Kan godt forstå du glæder dig til at få noget større med den bogvæg eller et bogværelse. Det ville være ultra hyggeligt at sidde i en magelig lænestol og læse omgivet af ens ynglingsbøger 🙂 Det billede lader vi lige stå et øjeblik til alle bogelskerne 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.