indianDe har været fremme og så tilbage og nu er de vidst lidt fremme igen. Jeg er ikke rigtig med på moden, men går med hvad jeg synes der er pænt. Og holder mig fra det jeg synes er grimt. Uanset om det er moderne eller ej. Bum. Men disse har jeg lidt delte meninger om. Nogle af disse indianersko er piv grimme, hvor andre faktisk er ret flotte. Der er f.eks. nogle pæne ankelstøvler med frynser, hedder det der? Som jeg ikke ville have noget imod at have hjemme i skabet. Mærket Betty London har mange ret flotte indianerstøvler, og også mange andre flotte støvler.

Hvad synes du om dem?

1 Comment on Indianerstil

  1. Jeg går heller ikke op i mode, men den slags sko kan bare være rigtig flotte, hvis man har det rette stykke tøj på 🙂 Men ejer faktisk ikke nogen selv. Kan rigtig godt lide dem til højre!

    … Og ang. jakken, så er jeg helt vildt glad for farven, og ja så er den dejlig varm. men jeg er ked af at have fundet ud af, at det måske er rigtig pels. Det fremgik ingen steder, da jeg fik den. Men jeg er nu glad for gaven alligevel, og agter at bruge den.

    Simone
    Microcut.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.