Her i sommervarmen, vil man allerhelst være udendørs, har jeg ikke ret? 🙂
Men alligevel lokker internettet jo mange gange, så er det godt at man har en bærbar computer, som man kan snuppe med ned ved søen, og logge på et trådløst internet. Og med musik i ørerne og måske en lille brise, hvis man er heldig, ville det da være skønt 🙂

Der kan man både surfe på nettet, opdaterer sin hjemmeside eller spille på internettes bedste online poker sites, du kan klikke her, hvis du lige skal have opfrisket poker reglerne.
Samtidig kan man sidde og spise en is, og nyde svanerne der svømmer rundt på søen, og bare ligge og slikke sol og spille lidt poker.
Jeg elsker varmen, man behøve ikke pakke sig ind i 10 stykker tøj, og kan gå med sandaler 🙂 Det er også rart at gå en dejlig lang tur i skoven og nyde fuglene der kvidre. 🙂

Det er da livet, ikk? 😉

Hvis vejret ikke er godt kan man blive indenfor, hvor der også er utallige muligheder. Man kan se tv eller film. Jeg nyder blandt andet at se Gilmore Girls, rigtig sød tv serie. Eller andre komedie serier, eller overnaturlige/fantasy. Eller en rigtig god splatter af en gyser film, det er altid et hit. Måske en sød romantisk komedie?
Man kan også læse en bog, det er altid en god ide. Smide sig i sengen med musik i anlægget, kakao i kruset og en god bog.
Eller man kan gå på nettet og læse diverse blogs, chatte med folk eller spille poker,

1 Comment on I Sommervarmen

  1. Puha, jeg er ikke god til sommervarmen. Jeg plejer at gemme min indendørs med en blæser og noget hyggeligt at lave. Hvad som helst for at holde kropstemperaturen nogenlunde nede. Griner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.