Jeg er ked af al inaktiviteten her på siden. Jeg er startet på job efter jul, sygdom og nytår. I den rækkefølge. Jeg har været helt smadret når jeg er kommet hjem, og har oven i det skulle analyserer synsprøver, som jeg skal afleverer den 20 februar. Skal afleverer 25 stk., men har kun 13 :/

Hvis der er nogle af jer derude, der bor i nærheden af Frederiksberg, og har lyst til at hjælpe mig, vil jeg blive SÅ taknemlig. Det kræver at I afsætter en lille time og kommer ind i butikken til mig, og får lavet en fuld synsprøve. Det er helt gratis 🙂

Nå, nok tiggeri og reklame. Men tænk lige over det, ikke? Det vil hjælpe rigtig meget, da vi mangler folk der gider, og jeg består ikke 3 semester, hvis ikke jeg afleverer 25 stk.

Jeg er også i fuld gang med at øve violin, har en stor koncert den 29 januar. Nytårskoncert med mit orkester. Borgmesteren kommer vist igen i år, ligesom han gjorde sidste år. Og så skal vi denne gang spille med et stort kor på mellem 50-75 mand. Det er ret stort, når man tænker på, at vores orkester kun er på ca. 20-25 mand. 😛

Udover musikken til orkesteret, har jeg også en masse ting jeg skal øve til selve min violin undervisning. Bad om en lille smule udfordring. Det skulle jeg ikke have gjort. Jeg har næsten lige lært at spille i 3 position – hvor man spiller længere oppe på det sorte gribebræt, og en lille smule i 5 position til orkesteret. Ville bare gerne have noget mere til 5 position, men nej nej. Jeg får så noget nyt til at lære 2 og 4 position samtidig. Og de er sværere end 3 og 5. Spørg mig ikke hvorfor, sådan er det bare.
Men jeg skal vel ikke brokke mig, bad om mere udfordring. Det fik jeg så.

Derudover er der jo også alle de ting jeg selv gerne vil lære at spille indenfor irsk folkemusik samt film musik. Kan spille temaet fra Boondock saints, Harry Potter, Game of Thrones og er i gang med Once upon a December fra Anastasia. Den er rigtig god. Nogle der har foreslag til andet film musik? Jeg kan også spille Rachel’s theme fra filmen Half Light, hvis nogen kender den.

5 Comments on I am so sorry

 1. Hvor er det du er elev henne? Er det til at komme til med offentlig transport? I så fald kan jeg da godt afsætte lidt tid til at besøge dig for et tjek. :p Ikke at jeg har brug for det, men hey … Hvis det giver dig én mere til bunken. 🙂

 2. Den sidste uge i januar har jeg ferie, så der kan jeg sagtens komme ind til dig en dag og få lavet en prøve. Det er fint med mig. 🙂 Vi kan lige tage den over mail, hvornår det passer bedst. 🙂

  Jeg er kunde hos Telia lige pt. Som godt nok er BILLIGT – Jeg betaler min regning hver anden måned for ellers er den ikke høj nok til at de gider kræve penge ind. Men jeg har nærmest aldrig nogen dækning, min telefon driller for mig og deres butikker er simpelthen for ringe – Eller rettere, deres ansatte er. :s

 3. Det lyder som om du har en del at se til!

  Det lyder ret spændende med den koncert er det noget alle kan komme til?
  Hvad med Love Theme From Romeo & Juliet med Andre Rieu. Den er så smuk 🙂

 4. Hmm, jeg er alligevel i København tirsdag i næste uge hvis det er – skal til et møde klokken 18.00, så jeg kan godt komme forbi til en lille synsprøve hvis du har tid tirsdag omkring klokken 16.00?

 5. Det synes jeg du skal 😀 du kan sikkert se finde den på youtube, ellers er den på spotfly.¨

  Hvor er det henne? og det koster vel også noget kunne jeg forstille mig 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.