Der var en der spurgte mig, hvad jeg gerne vil lave i Irland, hvis jeg flytter derover.
Jeg vil først flytte derover når jeg er færdig med min uddannelse, eller hvis det er muligt at tage et semester derovre. Uanset hvad, vil jeg stadig gerne flytte derover når jeg er færdig.

Ikke-navngivet-7 kopi

I bund og grund vil jeg lave det samme, som jeg ville lave her i Danmark. Jeg ville finde mig et arbejde, skabe et netværk. Hvis jeg er rigtig heldig, møder jeg en sød irsk fyr 😉
Jeg skal selvfølgelig have min violin med, og så ville jeg arbejde meget hårdere på, at blive rigtig god til irsk folkemusik.

Men ja, i bund og grund det samme som jeg ville i Danmark. Hvorfor vil jeg så flytte dertil? Ganske simpelt, jeg elsker landet. Jeg er dansker og vil altid være dansker, men mit hjerte tilhører Irland. Jeg tænker konstant på stedet, og de par gange jeg har været der, har jeg følt mig mere hjemme end noget sted i Danmark.
Da jeg var der anden gang med min veninde, kunne jeg finde rundt i Dublin uden brug af kort overhovedet, selvom vi var der i maj 2012 og sidst jeg var der var i juli 2011, og det endda lidt under en uge i Dublin. Og det skal lige siges, at jeg er ekstrem dårligt til at finde rundt! Undtagen i Dublin altså.
Første gang jeg var der, kunne jeg også gå rundt uden kort de sidste par dage, og jeg lignede åbenbart en der boede der, for jeg blev stoppet et par gange, af turister der ville spørge om vej 😀 Og af en eller anden der ville tegne abonnement på et eller andet (Kan ikke lige huske hvad)

Mit hjerte vil altid tilhøre Irland, og jeg længes dertil hver eneste dag. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.