Som overskriften lyder, var der en under den sidste spørgerunde der spurgte: Hvilken sang ville du gerne lære at spille på violin?

SONY DSCÅh, der er simpelthen så mange at jeg umuligt kan vælge en enkelt. Der er meget lidt musik til violin jeg ikke bryder mig om. Og der er også forskellige genre og det hele kommer an på mit humør. Når det kommer til irsk folkemusik kan jeg slet ikke vælge. Der kan I være sikker på at jeg gerne vil kunne spille alt 😛

Men hvis vi snakker klassisk musik er det en anden sag. Der er stadig meget jeg gerne vil spille, noget af det solo og andet orkester. En melodi jeg altid gerne har ville lære er Schindler’s List skrevet af John Williams. Det er selvfølgelig titel melodien til filmen af samme navn, som jeg virkelig elsker. Og jeg elsker denne melodi, den er simpelthen så sørgerlig. Og så bliver den originalt spillet af Itzhak Perlman, som er min ultimative yndlings violinist når det kommer til klassisk musik. Han er fantastisk. Men ja, den det er nok min største drøm at kunne spille den en skønne dag.

Beware of bushy moustache!
SONY DSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.