Spartoo har lige nu udsalg, og der er rigtig mange fine ting. Jeg har skrevet dette indlæg i juni, før jeg tog til Irland, og var det ikke fordi jeg skal være væk så længe, havde jeg helt klart bestilt noget.

sban-147

Jeg har ellers allerede fundet et par pæne bluser og kjoler jeg godt kunne tænke mig, men jeg må vente lidt til jeg er hjemme. Vil både gerne spare penge til Irland, og så meget gerne være hjemme så jeg kan nå at hente pakken på posthuset inden den eventuelt blev sendt retur.

Jeg er begyndt at blive lidt mere modig når det kommer til at bestille tøj online, for man kan jo altid sende det retur, hvis man ikke kan passe det 😀 Og Spartoo har gratis retur, det kunne jo ikke være bedre! Det fandt jeg ud af for nogle måneder siden, da jeg havde købt en kjole, som ikke sad helt så godt. Gratis retur, dét kan vi lide! 😀

Hvordan har I det med at bestille tøj online?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.