Det er ikke så tit jeg tager til koncerter. Tidligere har jeg være til Destiny’s Child (We do not speak of that!), Loreena McKennitt, Flogging Molly og så nogle små ukendte spøjse bands fra Danmark. Jeg tæller ikke alle de kunstnere jeg har set på Tønder Festival og Sligo Live Festival med.

Nu har jeg dog lige købt en billet til at skulle se Altan. Jeg tvivler på at nogen af jer kender dem, men de er nok et af de mest kendte bands når det kommer til irsk folkemusik. Jeg har set forsangeren live sammen med nogle musikere fra et andet band engang i Roskilde, men jeg har aldrig set hele bandet spille live, og det vil jeg virkelig gerne. De er mit ultimative yndlingsband altså! Og jeg har set dem til 3 livestream koncerter, og det virker bare som en fed oplevelse.

For et par dage siden fandt jeg så ud af at de kommer til Danmark den 14 februar, i middelfart! Men det ligger så langt ude på landet at jeg er nød til at tage en taxa til banegården når jeg skal hjem, så jeg brugte et par dage til at overveje, men jeg overgav mig og har nu købt mig en billet, og jeg glæder mig!

Det eneste minus er dog at jeg ikke gider tage hjem fra uni i Odense, hvor jeg har fri kl. 12.00. Koncerten starter først kl. 20.00, og det tager en times tid at komme derhen fra Odense. Så jeg skal finde på noget til at slå tiden ihjel indtil da, men mon ikke jeg finder på noget? Enten i Odense eller Middelfart.

Jeg skal også til en koncert den 15 marts med mine to veninder. Følger du mig på twitter, ved du nok godt med hvem. Jeg vender tilbage med et indlæg om det, når vi nærmer os 😉

Her er et lille klip med noget af deres musik

Jeg glæder mig! (Jeg er ligeglad med al ventetiden, og at transport er dyrere end selve billeten, jeg glæder mig!)

2 Comments on Hvem elsker ikke en god koncert?

  1. Jeg ved bare godt, hvem du skal se den15. maaaaaaarts 😀 😀 😀 Tæller nærmest dagene efterhånden! 😛

    Jeg har fulgt lidt med på sidelinjen i dine overvejelser om Altan-koncerten, og jeg er sikker på, at du bliver lykkelig for din beslutning om at tage afsted! Jeg elsker elsker ELSKER koncerter, og der er nærmest ingen afstande og ventetider, der kan afholder mig fra at opleve mine yndlingsbands. På forhånd rigtig god fornøjelse! 😀

    • Backstreeeeeeeeeeeeeeet boys! 😀 Skal du med til den?

      Jeg går ikke så meget til koncerter igen, for ja det jeg lytter til kommer sq ikke så tit til danmark 😛 Men jeg glæder mig sygt meget!! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.