Jeg er begyndt at rejse meget her på det seneste, og planlægger da også en rejse til næste år. Gæt selv hvorhen 😉
Min kuffert er efterhånden ved at være lidt gammel, dog fejler den intet, men den er helt sort. Det er jeg lidt træt af, da den altid er så svær at genkende på bagagebåndet i lufthavnen. Så jeg har længe overvejet, om jeg skulle skaffe en ny, men så dukker der bare så mange nye spørgsmål op. Det første, skal den være hardcase eller softcase?

Denne blå hardcase kuffert kunne være et udemærket forslag. Men jeg tænker bare, om ikke hardcase kan være upraktiske på en måde? Vejer de ikke mere? Den sorte jeg har nu, er sådan en mellem ting med hardcase og softcase.

Denne farverige sag fra Burton er da smart. Jeg synes faktisk den er ret fed! Det er da en man lægger mærke til, og så alle de ekstra rum den har!

Ellers kunne denne softcase kuffert også være en mulighed.

Hvilken type kuffert bruger I, når I er ude og rejse?

1 Comment on Hvad rejser du med?

  1. Jeg tror også, at jeg skal have anskaffet mig en ny kuffert næste gang, jeg skal rejse.. Min er nemlig ret slidt efterhånden 😉 Jeg kunne godt finde på at købe en hardcase, for den jeg har nu har sådan et stof-agtigt lag yderst, og det blev hurtigt slidt at se på. Og så skal den helt sikkert være i en anderledes farve, så den er til at kende blandt alle de sorte kufferter på bagagebåndet! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.