Der var en der spurgte om hvad det bedste/værste ved at blogge er. Jeg har brugt lang tid på at tænke over denne, og er egentlig ikke kommet frem til noget særligt. Jeg kan dog komme på en masse gode ting. Det bedste må nok være alle de mennesker jeg har lært at kende. Har haft mange gode oplevelser med folk jeg har lært at kende gennem bloggen, og det er super dejligt.

Udover de nye bekendtskaber kan jeg godt lide hele ideen med at skrive indlæg, finde på forskellige nye ting, skrive boganmeldelser og tage billeder som man kan bruge i indlæg.

Det værste? Den er lidt værre synes jeg. Jeg synes egentlig ikke der er noget slemt ved at blogge, for hvis der var, ville jeg ikke gøre det længere. Det eneste der kan være virkelig træls er når man kommer ind i de perioder, hvor man bare ikke gider! Man magter ikke at skrive indlæg, eller har ikke tid hvis det er en travl periode, og så får man dårlig samvittighed over at man forsømmer bloggen.

Jeg har generelt to regler for mig selv. Jeg blogger aldrig om alt for personlige ting, som jeg ikke ville kunne klare dårlige kommentarer til. Jeg kan slet ikke have de bloggere der blogger om alt og så ikke kan tage når folk ikke ynker dem og kommer med søde ord, men i stedet er lidt kritiske over for dem, for så at blive kaldt haters og alt mulig andet. Kan man ikke tåle kommentarer af enhver form, skal man ikke udstille det og sig selv på internettet på den måde.

Derudover blogger jeg fordi jeg har lyst, jeg vil ikke have det bliver en pligt, derfor blogger jeg også kun om ting jeg selv kan lide og synes er interessante, og jeg går egentlig ikke så meget op i om folk kommenterer, og blive en stor blogger, for jeg gør det for min egent skyld! Selvfølgelig er det rigtig rart når folk kommenterer, det kan alle vel godt lide? 😀 Jeg kan i hvert fald godt, så kommenter endelig løs 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.