Jeg ved virkelig ikke om jeg nogensinde får lært at gå i højhælede sko, pumps eller whatever. Først skal jeg nok lige have skaffet mit et par, ellers bliver det da først svært hehe. Og så skal det nok heller ikke være nogle af denne kaliber.

kso

Iron Fist har nogle meget… specielle… sko. Ved ikke lige hvad man ellers skulle kalde dem. Det er i hvert fald ikke nogle man ville kunne finde på mine fødder. Se bare på den røde sag på billedet. Yikes siger jeg bare.

Jeg faldt over mærket Missoni, som også har nogle ret spøjse sko, farvestrålende i hvert fald. Det sjoveste er, at de også laver brillestel. Jeg kan huske dem fra min tid hos Louis Nielsen, og hvad er endnu sjovere er at brillerne faktisk ligner skoene, af design altså.

6 Comments on Højt på skrå… strå!

  1. Ja, jeg synes også de er ret fine. <3 Kan desværre bare ikke gå i Converse – Der er ikke støtte og beskyttelse nok til mine hæle. 🙁

  2. Undskyld det sene svar, har simpelthen haft så meget om ørene, altså! 🙂
    Jeg tror ikke rigtigt, jeg kan nå at indhente det nu, for har godt nok ikke fået læst meget de sidste par uger… men sådan er det jo. Jeg har haft det sjovt på en anden måde så. 🙂

    Jeg er på goodreads, ja! Jeg er ret sikker på, jeg hedder SkulpE! 🙂

    Forresten – forstår udemærket dine tanker om de røde der. Meget… specielle, som du selv siger. 😉

  3. Kan godt lide dem begge to 🙂 Men kan heller ikke gå i den slags sko. Jeg kan godt lide mærket Christian Louboutin syntes mange af de sko er for fede, men dyre desværre..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.