Jeg er kommet hjem fra Irland igen. Det har virkelig været en fed tur. Der vil komme en masse billeder og indlæg. Jeg skal bare lige ind i min hverdag igen.

Jeg har samtidig fået ny computer, så skal have flyttet photoshop over på den, så der kan komme billeder med 😀 Jeg har taget en masse nemlig 😀 ca. 850 i alt. Men alt om Irland kommer senere.

Fredag skulle jeg have været opereret, men det blev aflyst ca. en times tid efter jeg var blevet indlagt. Så fik noget mad inden jeg smuttede hjem til min mor. Havde fastet inden (Jeg hader at faste!) Nu er det blevet rykket til den 12 november, hvor det ikke kan blive aflyst, når jeg først er kommet derind!

Her i weekenden regner jeg med at få arbejdet lidt med bloggen 🙂 Jeg har dog også en stor opgave der er en del af min eksamen, jeg skal afleverer på mandag, og har kun læst en lille del af teksten ind til videre.

Jeg håber I alle sammen har det godt 😀

1 Comment on Hjemme igen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.