Jeg havde vundet en billet til Herlufsholm Fantasybogmesse, og var der med to skønne piger: Sabina og Didde. Jeg tog toget til Næstved st. og blev samlet op af tøserne der, hvor vi sammen tog ud til bogmessen.

Der var et lille Science Fiction land med danske og engelsk brugte bøger. Vi kiggede lige kort, men fandt ikke noget af interesse. Det var også her man kunne købe lidt mad og drikke og sidde og nyde det. Men de måtte tog godt have lavet noget halv tag af en art, for det var dælme koldt at sidde der og spise. Og havde det regnet, var vi blevet våde!
Der var også noget rollespil, hvor børn kunne kæmpe mod riddere og orc’er. Det stod vi og så på lidt, meget morsomt.

Der var to sale: Festsalen og spisesalen. I begge sale var der bogsalg. I den ene bog&ide, Rosinante&Co og Facet. I den anden Tellerup og Jentas. Jeg synes godt de kunne have lavet én sal for sig selv til bogsalget. For det blev lidt forvirrende og trængt, når der skulle signeres bøger og købes bøger samtidig. Og snakken under interviews og foredrag.

Vi startede med at tage ind og se Kenneth Bøgh Andersen klokken 11.00. Jeg fik desværre ikke taget nogle billeder da han blev interviewet. Men det var helt fantastisk synes jeg. Han virker helt nede på jorden og rigtig flink. Han fik op til flere gange publikum til at grine, også mig, og det er da fedt synes jeg. Han blev interviewet om hans fantasy serie Den Store Djævlekrig, som jeg desværre ikke har læst endnu. Han læste også en lille passage op, hvilket han gjorde så godt! Der blev lagt så meget sjæl og energi bag oplæsningen, at det gav mig endnu mere lyst til at læse bogen. Jeg kunne sagtens lytte til lydbøger, hvis han indtalte dem! 😉
Jeg endte da også med at købe 1’eren i serien, som jeg glæder mig meget til at læse.

Klokken 13.00 blev Lene Dybdahl interviewet om sin bog Den Gyldne Nøgle. Den har jeg læst, og kan klart anbefale den. Jeg glæder mig til at få fingrene i 2’eren, når jeg engang har råd hehe.
Jeg elsker hvordan salen passer så godt til hendes bog hehe. Heldigt sammentræf.

Klokken 14.30 så vi så det store engelske navn Joss Stirling som har skrevet Soulfinders Sky. Det er et pen name. Hun er nok bedre kendt som Julia Golding. Jeg har ikke læst noget af hende endnu, desværre. Hun er enorm sød og nede på jorden, hvilket jeg virkelig godt kan lide. Efter interviewet var Sabina, Didde og jeg (Samt nogle andre bloggere) med til et VIP arrangement som Rosinante&Co havde arrangeret (Det var med i den præmie jeg vandt). Her fik vi os en mere intim snak med Joss Stirling, og jeg kom bare til at holde endnu mere af hende. Hun fortalte bla. at hun skriver sine bøger til sine børn, og fortalte hvordan Soulfinders Sky opstod. Jeg elsker den del! 😀 Haha. Og hun fortalte også om hvorfor hun bruger pen names, hvilket jeg virkelig satte pris på, fordi jeg anede det ikke, og jeg var nysgerrig!

(Jeg har et talent for at fange ansigts udtryk! Hehe)

Og til det private arrangement, fik vi hver en lille goodie bag

Hvor disse to bøger lå i 😀 Og så var der to små chokolader, men dem har jeg allerede spist! 😛

 

2 Comments on Herlufsholm Fantasybogmesse – dag 1

  1. Kenneth er SÅ sød og dejlig, altid. Kan godt forstå du nød hans interview. Og det ér i øvrigt ham selv der indtaler hans lydbøger – Hvilket han gør fantastisk. Det er de eneste lydbøger jeg nogensinde har gidet lytte til og faktisk lytter efter ved. Hvis alle fortalte som ham, ville lydbøger være noget sjovere i min optik. 😉

    Julia Golding kan du godt glæde dig til at læse noget af. Jeg synes hun skriver rigtig godt. 🙂

  2. Jeg kender ikke serien, men den lyder god, ud fra hvad jeg kunne læse på Goodrads 🙂 nu må vi se, det kan også være at jeg går i gang med sådan en som Harry Potter som jeg fx kender ret godt på dansk..

    Okay 🙂 Så kommer der en anmeldes snart?
    Det lyder som om du har haft en fantastisk weekend! Jeg gad godt at ha været med til det, men jeg havde ikke tid til og råd til det. Er dig man kan se på Tellerups billeder, som de har på facebook? 😛 Jeg har tænkt mig at tage til bog messe i stedet, som kommer her tilo nov, så der kunne det være lidt fedt, hvis nogle af jer andre også kommer 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.