Når jeg nu ikke kan være i Irland i dag, hvor det er Saint Patrick’s day, vil jeg fejre den selv herhjemme. Måske lyder det tåbeligt for nogle, men jeg tænker lidt: Hvorfor ikke? 😉
Det er også blevet mit næste store ønske og mål, at prøve opleve Saint Patrick’s day i Irland!

Men jeg har planlagt hvordan jeg vil tilbringe min dag.


Jeg har tænkt mig at lytte til en masse irsk folkemusik, og selv hive violinen frem og spille en masse.

Til aftensmad har jeg tænkt mig at lave Kartoffel/Porre suppe, som jeg har fra en opskriftsbog jeg fik til et tidligere bog bloggertræf.Til maden vil jeg se Leap Year. En rigtig sød film der foregår i Irland.
Nogen kan lide den, andre ikke. Jeg elsker den, og synes den passer rigtig godt til en dag som i dag.

leapyear

Hvor langt er du parat til at gå i kærlighedens navn? Da Anna (Amy Adams – Julie & Julia) hører om den irske tradition, der tillader kvinder at fri til deres kærester på skuddag (den 29. februar), flyver hun straks til Irland for at indfange sin højtflyvende kæreste og fri til ham. Hendes planer ser ud til at gå i vasken, da hun ankommer til den forkerte by, men så rækker den flotte kroejer Declan (Matthew Goode – Watchmen) hende en hjælpende hånd og kører hende tværs gennem landet til den rigtige by. Så er spørgsmålet bare, om Anna kan forblive sin kæreste tro og modstå Declans irske charme i denne vildt sjove komedie.

Og senere vil jeg nyde en irsk dessert. Om det bliver en chokoladekage med Guinness eller Guinness chokolade budding ved jeg ikke helt endnu. Chokoladekagen har jeg lavet før, så tror jeg prøver den anden, hvis jeg kan finde ud af det. Går det godt, og smager den godt, kan det være der kommer en opskrift op på bloggen, hvis det skulle have interesse.
Derudover vil jeg nok nyde en enkelt Guinness øl (Eller resten af den der skal bruges til dessert), en kop varm kakao med skumfiduser og nogle grønne sodavand!

12980_424525804300419_720331591_n

Og som prikken over i’et, vil jeg se live irsk musik på nettet. Det er livetrad.com der livestreamer. Gennem de sidste par år, har jeg set alle deres streams, undtagen én. Det er også gennem dem jeg har fundet et par konkurrencer. Blandt andet billet til festival i Sligo, der jo gør at jeg skal til Irland til oktober.
Alle deres livestreams har været så fede. Jeg elsker det virkelig. Selvfølgelig ville jeg helst være der i virkeligheden, men når man nu ikke har mulighed for det, er det fedt at kunne se det live hjemme fra stuen.

Kald mig bare tåbelig eller nørdet, at jeg gør så meget ud af Saint Patrick’s dag. Men jeg er ligeglad. I like it! 😉

3 Comments on Happy Saint Patrick’s Day

  1. Det lyder alt sammen rigtig fedt 🙂 Håber du har dig en rigtig god dag så! Det kan godt være man er lidt nørdet, men det skal der også være plads til 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.