Rigtig glædelig nytår allesammen

Jeg håber I har haft en god og sikker aften. Jeg tilbragte dagen sammen med min bedste veninde, hendes mor, storebror og hans kæreste og barn. Hendes storesøster kom også forbi, men kun for at spise og sminke sig, så skred hun igen.
Vi fik rigtig lækker mad. Tarteletter til forret, oksesteg med hassælbagte kartofler og bearnaise sauce og pandekager med is til dessert. Jeg drak Mokai indtil lidt efter midnat, der gik jeg over til Malibu med med kakao.
Min veninde og jeg tog i byen ved 2 tiden, og mødtes med hendes tvilling og tvillingens kæreste. Der var vi nogle timer.
Vi kom hjem og i seng et sted mellem 5 og 6. Jeg er en smule træt nu. Hehe.

I får lige et par billeder

 Bordet havde min veninde og jeg dækket

Et stk kransekage min venindes mor havde arrangeret meget fint

Det var lidt sværere at tage billeder af fyrværkeriet. Og lidt koldt for fingrene

 

4 Comments on Happy New Year

  1. Nej, hun siger mig ikke rigtig noget, så det har vist været en juleassistance. :p Sjovt som man husker folk for et eller andet specielt, og så ikke kan huske særlig meget andet om dem … 🙂

  2. Ja, det kan du sagtens. Morganville vampires novellen er vist den eneste der hører til en serie. 🙂 ‘Udødelig’ er rigtig god hvis man vil have et indblik i hvordan forfatterne skriver.

  3. Jo, tak. Det havde jeg. 😀 Har stadig alle fingre og begge øjne. 😀 Hvad med dig?

    Jeg læste den også for mange år siden, inden filmen blev lavet. Jeg fandt den interessant nok til at læse fortsættelsen, Den ældeste, da den udkom, men så kunne jeg ikke klare mere. De fangede mig ikke godt nok, og sproget blev for tykt.

    Ja, det er jo sandt nok. 😀 Bogkøb giver så dejligt et kick. Og et kæmpe bibliotek er drømmen. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.