Når man er på udkig efter en ny taske er der så mange muligheder. Personligt foretrækker jeg altid en skuldertaske. Hvorfor? Jeg kan godt lide, bare at kunne tage tasken over hovedet og ikke skulle gå med den i hånden. Jeg har også en tendens til at “glemme” tasken, hvis jeg kun har den i hånden. Det kan vi vel hurtigt blive enige om, ikke er særlig smart ikke?

Der findes mange flotte håndtasker, men jeg synes ikke de er specielt praktiske.
Den brune taske er af mærket David Jones, og jeg må indrømme at den allerede står hjemme hos mig, og bliver brugt flittigt. Den har en rem, så den kan bruges som skuldertaske, men har samtidig også en hank, så den kan bruges som håndtaske. Det er smart. Og så er den tilpas stor, til at jeg kan have al mit ragelse deri. Og så er den bare utrolig flot! Den findes også i mange andre farver, men da brun nu engang er min yndlingsfarve, var det oplagt, at det var den jeg valgte 🙂

3 Comments on Håndtaske vs. Skuldertaske

  1. Det kan tage mig en evighed at finde den rigtige taske. Ens taske bliver som en ven, man altid skal have ved hånden – eller over skulderen. Der findes simpelthen ikke noget smukkere end en rigtig lækkert taske :’)

  2. Øv det var trist, det kunne ellers være sjovt at mødes. Men jeg kender godt det der med, at man ikke har råd til at det vil man vil.

    Personligt er jeg mest til skulder taske, da jeg synes de er nemmere at have med, også er der også mere plads til en bog eller to 😛

  3. Er det meningen at der skal være så stort et tomt rum sidst i indlægget? Er det min skærm der mangler at vise mig noget? :S

    Men jeg er klart på skuldertaske-holdet. Skal have mine hænder fri. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.