SONY DSC

I sidste uge så jeg en reklame for Scary Hotel i Tivoli. Det ville jeg helt vildt gerne prøve, jeg elsker Halloween! Jeg havde dog ikke rigtig hørt om Scary Hotel, så jeg forventede egentlig at blive skuffet, men det var virkelig gennemført! De havde skuespillere inde der gjorde sit for at gøre os bange, og jeg fik da skreget så meget at min astma gik i gang. Haha. De var gode til at gøre en forskrækket. Det var virkelig fedt! Jeg elskede det, og havde bare lyst til at prøve den igen. Det er vidst 3 år de har det Scary Hotel, og er det der næste år skal jeg helt sikkert derind igen!

Før og efter Scary Hotel gik vi (Min mor og jeg) rundt og så deres Halloween udstilling og fik en pandekage og noget mad. Det var vildt hyggeligt. Heldigvis var vejret nogenlunde, det regnede i hvert fald ikke. 🙂

Her kommer lige nogle billeder 🙂

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSCSONY DSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.