Vores sidste fulde dag i Dublin blev brugt påGuinness Storehouse,som jeg ikke nåede at se sidst jeg var deroppe. Og det er næsten et must-see når man er i Dublin. Specielt hvis man godt kan lideGuinnesssom jeg kan. (Og det er sjovt nok, den eneste øl jeg kan lide!)

Med ind gangs billetten, fik man også en lille kupon, hvor man kunne få en gratis Guinness, eller noget andet, hvis man ikke ville have Guinness. Der er 2 steder hvor man kan sidde og nyde den. Der er et sted, hvor man selv kan hælde den op, eller man kan tage helt op i toppen og så få den serveret, med panorama udsigt over hele Dublin. Det sted hedder Gravity Bar, mener jeg nok. Hæng mig ikke op på det, hvis det ikke passer.
Bedste Guinness jeg nogensinde har smagt! – Den skulle stå og trække i 2 minutter, inden de hældte det sidste i, og man fik den udleveret. 🙂

Efter at have set Guinness Storehouse, og nydt udsigten, ville vi vende snuden mod centrum igen. Vi så så denne mand med en hestevogn, lige ude foran, og overvejede kraftigt at tage sådan en tur. Også fordi busturen, med det lokale bus selskab i Dublin, ikke havde været en videre vellykket oplevelse.

Vi endte med at gøre det, og blev kørt af denne fine fætter 🙂 Det var faktisk overraskende billigt synes jeg, i forhold til, hvis du skal køre i hestevogn i Danmark. Og så var det en lukket karet, så vi blev ikke våde 🙂 Ja det pissede ned den dag.
Min allergi havde det dog ad helvedes til bagefter, selvom mødet med selve hesten var så kort. Men det var oplevelsen værd. At sidde inde i en karet og køre ned af Dublins gader <3 Og så hyggede vi os, min veninde sad og vinkede ud til folk, som de kongelige gør. Haha, det var guld værd. Specielt deres reaktioner. Tog faktisk et billede af det.

Vi blev så sat af i nærheden af dette sted. Det kendte Temple Bar. Det nåede jeg heller ikke at se sidst jeg var i Dublin. Altså hele området hedder Temple Bar, og der var jeg, men fik ikke set Temple Bar, som er afbildet herover.

Efter at gå tilbage fra Temple Bar til vores Hostel, skiftede vi lidt tøj, og tog ud og shoppe.

Elsker bare disse to tasker. Man kunne få begge i forskellige farver, men valgte disse. Og jeg har en pung, der matcher den lille taske. Jeg elsker tasker!

Skulle beherske mig for ikke at købe for mange bøger. Købte 2. Black Dawn af Rachel Caine, og The Immortal Rules af Julie Kagawa, som min mor dog låner i øjeblikket. Og så købte jeg denne cd med Altan. De er et af de mest kendte bands inden for irsk folkemusik. Kender I dem? Jeg elsker deres musik! Forsangeren, hvis navn jeg ikke kan udtale, var engang i Danmark alene, sammen med nogle musikere fra et andet irsk band, der hedder Danú. De spillede i Roskilde, så dem så jeg, og købte så en solo cd, med forsangeren fra Altan. Og fik hendes autograf. <3 Spørg lige mig om jeg var glad! 😀

Bøgerne fik jeg købt 2 dage efter de udkom, til den sølle pris af lidt under 120 danske kroner, samlet! Kender en rigtig stor boghandel i Dublin, der har så mange bøger, og er billige. De har også en hel etage med second hand bøger, der ikke fejler noget!

2 strop bluser, og en langærmet hvid bluse.

Og så disse 2 farvestrålende sager. Elsker især den til højre! Den er også så behagelig.

Jeg fik også købt andre ting, også i Nord Irland. Men dem gider jeg ikke lige tage billede af. Men det er faktisk utrolig billigt, at shoppe i Dublin. Specielt hvis man ved, hvor man skal gå hen 🙂

 

1 Comment on Guinness & Shopping

  1. Sikke nogle lækre ting, du fik købt! Og hvor er det sejt, at I tog hestevognen i stedet for bussen. Det må da have været så meget federe. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.