Jeg har besluttet mig at lave en guide til Irland. Der kommer nogle indlæg om forskellige emner. Har du nogle specielle ønsker, er du velkommen til at skrive til mig.

Når du skal flyve til Irland, kan du vælge flere forskellige flyselskaber. Norwegian har jeg fløjet med de gange jeg har været i Irland. Du skal være opmærksom på, at de kun flyver hver anden dag. Jeg bruger altid lavpriskalenderen til, at se hvilke dage, og hvornår det er billigst.
I kastrup lufthavn er Norwegian’s gate bagerst i lufthavnen, så man skal gå lidt tid, inden man kommer til den.
Du skal selv have mulighed for at printe dine “billetter” ud, de bliver sent i en email. Når du ankommer i lufthavnen, skal du selv checke ind ved hjælp af en stander. Det er super nemt, og du får så dit boarding pass og “klister mærke” til din kuffert.Det kan dog godt være lidt svært, at sætte fast, men det kan du få hjælp til af personalet.

Du kan også vælge at flyve med SAS. Det er dog en smule dyrere.
Et andet billigt alternativ er Aer Lingus. Jeg har ikke selv fløjet med dem endnu, men overvejer det på min næste tur, hvis billetterne er billigere end norwegian.

Jeg brugte hjemmeside Booking.com da jeg bestilte hostel i Dublin. Hostel er klart det billigste alternativ. Kvaliteten er ikke helt i top, som hvis man valgte et hotel, men de to gange jeg har været der, har det været godt. Jeg holder mig så også til samme hostel, fordi det er billigt og godt.

Disse muligheder er der på de fleste hostel:
6-sengs sovesal = Mænd og kvinder
6-sengs sovesal = Kun kvinder
10-sengs sovesal = Mænd og kvinder
10-sengs sovesal = Kun kvinder
Dobbeltværelse m/ eget bad

Jeg har sovet i 10-sengs sovesal kun for kvinder. Det er den billigste, og betryggende at der kun er kvinder.
Abraham House ligger dejlig centralt og er som sagt rigtig billig. Den ligger på Lower Gardiner Street, som ligger tæt på O’Connell Street nord for Liffey Floden.
Der er døgn reception og mulighed for at leje et lille pengeskab eller hvad det hedder, så man kan låse sine værdi sager inde.

Der kører flere busser fra Dublin Lufthavn til centrum. En af linjerne kører næsten lige til døren af overnævnte hostel, der er et stop der hedder Lower Gardiner Str. Det koster 6 euro for en billet og 10 euro for tur/retur.
Man kan tage samme bus tilbage til lufthavnen, eller gå 5 min. og tage en af de andre linjer fra O’Connell street.

Har du flere spørgsmål til fly og overnatning spørg gerne.

2 Comments on Guide til Irland – Fly & Overnatning

  1. Ja, det er helt latterligt med de terninger.. Jeg kan godt se, at det er et større puslespil at skulle få 150 studerendes ønsker til gå op, men det må da kunne gøres på en måde, der sikrer folk bare en lille smule. Men uha, man skal jo passe på med at prøve noget andet, end man plejer 🙂

  2. Okay, billigt eller ej, jeg ville bare aldrig sove sammen med fremmede mennesker. Jeg vægter mit hotelværelse ekstremt højt, for at kunne have et sted at lukke døren og være alene. Men det betaler jeg så også gerne lidt ekstra for. 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.