glimmerNormalt er jeg ikke til glimmer og pailletter, men engang i mellem, og med den rigtige type, kan det være ganske fint. F.eks. en temafest af en art eller et andet fint arrangement. Personligt er jeg dog mest til glimmer og pailletter på sko. Jeg har endnu ikke set en taske eller stykke tøj med glimmer på som jeg kunne lide, eller pailletter for den sags skyld.

Og når det kommer til skoene, er det også kun få modeller jeg synes er pæne. Det skal være nogle af de fine sko, altså ikke sneakers lignende eller den sorte nederst til højre på billedet. De er bare grimme. Og skoen skal helst være helt dækket med det, det andet ser bare en smule klumset ud synes jeg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.