Et andet spørgsmål under spørgerunden lød på hvilken bog der udkommer i år som jeg glæder mig til. Nu er året jo næsten gået, og ved faktisk ikke om der er nogle der kommer som jeg glæder mig rigtig meget til. Jo så skulle det lige være den sidste af Rachel Caine i Morganville serien. Morganville vampires er ikke nogen genial serie som sådan, jeg tror bare mere den er min guilty pleasure! 😀 Jeg elsker den hehe.

17852683

Ja der kommer sikkert mange andre rigtig gode bøger resten af året, men jer er ikke særlig god til at holde udkig med hvad der kommer, medmindre jeg får det smidt i hovedet på andre blogs eller facebook. Såe, ja. Haha.

2 comments on “Glæder mig til”

  1. Det er lidt sådan jeg har det med Nattens Hus 😛 De er ikke vildt fantastiske, men jeg kan bare ikke stoppe med at læse den serie ..

  2. Altså, jo flere bind der kommer i den serie, jo længere ned på min to-read liste kommer den altså. Hvorfor skal der absolut være 27 bind i alle serier? Man bliver jo for pokker aldrig færdig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.