25713905Forfatter: Garth Nix & Sean Williams
Original titel:
Blood Ties
Serie: Spirit Animals #3
Antal Sider:
224
Genre:
Fantasy
Forlag: Alvilda
Udgivet: 2015
Sprog: Dansk
Kilde: Hardback
Stjerner:

Det handler den om:
“Spirit Animals 3: Blod-bånd” er den tredje bog i den spændende fantasyserie “Totemdyrenes saga”, der her følger Meilin og hendes totemdyr, pandaen Jhi. I landet Erdas, er der enkelte indbyggere, som besidder en særlig evne: de kan knytte bånd mellem menneskernes og dyrenes verden. Conor, Abeke, Meilin og Rollan har alle denne evne og er nødt til at bære det store ansvar, der følger med.

I “Spirit Animals 3: Blod-bånd” er erobrene draget gennem Erdas og ødelægger alt på deres vej. De har lagt Meilins fødeby helt øde og den kampklare og hævngerrige Meilin er træt af at vente. Meilin og pandaen Jhi tager alene afsted og begiver sig ind bag fjendens linjer, men hendes venner er lige i hælene på dem. Men det er andre også…

Min mening:
Denne bog er uden tvivl den bedste i serien indtil videre. Nogle af de ting der har irriteret mig ved de andre, var slet ikke aktuelle i denne.

Meilin er den person jeg har brudt mig mindst om, men i den forrige bog begyndte hun så småt at udvikle sig, og i denne bog kunne jeg meget bedre lide hende. Hun er ikke helt så arrogant som tidligere, og er begyndt at forstå sit totem-dyr Jhi meget mere, hvilket jeg virkelig elskede. Connor og Abeke kan jeg stadig ret godt lide. Rollan gik mig en smule på nerverne, jeg synes han til tider var en tand for hård mod Connor. En af de nye personer i denne bog er Xue, og jeg er helt vild med hende! Hun var så fascinerende, helt vejen igennem, og jeg håber vi ser mere til hende senere.

Handlingen var også rigtig spændende. Jeg kunne godt lide elefanten Dinesh, og den store kamp til sidst. Generelt er der ret meget aktion, hvilket er fedt. Jeg elsker at følge børnene, og de andre personer, og se hvordan de udvikler sig. Jeg glæder mig til at læse den næste bog i serien, og se hvordan det hele udvikler sig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.