SONY DSCJeg har tidligere forsøgt at se Game of Thrones et par gange. 2 gange for at være præcis, men den ene gang stoppede jeg efter 1 sæson, og den anden gang stoppede jeg i starten af 2 sæson, simpelthen fordi jeg blev for forvirret, jeg kunne slet ikke finde rundt i hvad der skete og hvem der var hvem. Da min mor så fik sæson 1 og 2 på dvd besluttede jeg mig for at give dem en sidste chance, og denne gang se dem med danske undertekster, i håb om at det kunne hjælpe. Der var så også en lille stamtavle over de vigtigste personer i sæson 1. Det hjalp alt sammen, og jeg er næsten færdig med at se sæson 2 nu, og jeg er hooked. Jeg skal have fingrene i sæson 3 med undertekster så jeg kan se videre! Jeg kan stadig godt være lidt forvirret over nogle ting, men ikke i sådan en grad at jeg ikke kan følge med i serien.

Og jeg kan jo sagtens engelsk, ser tit serier og film uden danske tekster, men lige i dette tilfælde er tekster altså en kæmpe hjælp 😀 Og jeg er super glad for at jeg endelig kan få set serien, og jeg samtidig elsker den!

Jeg har endnu ikke læst bøgerne, jeg ejer dem heller ikke. Jeg vil dog smadder gerne læse dem, kan dog ikke finde ud af om jeg skal læse dem på engelsk eller dansk.SONY DSCHar I læst / set Game of Thrones?

8 comments on “Game of Thrones”

 1. Synes også denne serie er lidt svær uden tekst, mest fordi der også tit er masser af baggrundsstøj :/ Ser også True Detective, men der skal jeg også have tekst, mest fordi det der er rigtig meget dialekt og der går altså bare nok tabt til, at man går glip af ting og sager :/

  Jeg har læst på både dansk og engelsk og synes oversættelsen er ganske ok. Men de engelske er nu heller ikke svære – kun for koncentrationen 😉

  • For mig har det egentlig ikke været baggrundsstøjen, men bare det med at der er så mange med og der sker så meget og det er mange navne og sådan at huske 🙂
   Men tekster kan bare være guld værd 🙂

 2. Jeg synes at det er fedt at du giver den en chance til 🙂 Jeg kan godt forstå at det er en serie man kan blive forvirret over for der sker rigtig mange ting, og der er rigtig mange personer med i serien. Jeg har selv kigget på priser til de 3 sæsoner, for jeg vil rigtig gerne eje den 🙂 SÅ du må endelig sige til, hvis du finder den til nogle okay priser.

  • Lige præcis

   Jeg har ikke tænkt mig at købe den, ikke lige forløbig, for vil ikke købe den før jeg har de to første, så jeg kommer ikke til at kigge på priser. Jeg låner den eventuelt, eller ser den på andre måder 😛

    • Måske, jeg køber bare aldrig sæsoner midt i en serie, hvis jeg ikke har de første, synes jeg er tosset 🙂 Og ville ikke købe de to første sæsoner når jeg nu ikke var sikker på at jeg kunne følge med i den

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.