Under spørgerunden var der en der spurgte til mine fremtidsdrømme. Indrømmet, jeg har en smule svært ved sådan fremtidsdrømme. Jeg prøver bare at leve så meget jeg kan i nuet, for man aner virkelig ikke hvad fremtiden den bringer, så det hele kommer jo an på så meget. Men selvfølgelig har jeg haft gjort mig en masse tanker.

Min første drøm er at færdiggøre min drømmeuddannelse. Men det giver vel også sig selv, når man starter på en uddannelse? Haha. Hvad jeg vil arbejde med, ved jeg ikke præcis, men meget gerne noget indenfor sprog, og meget meget gerne noget med oversættelse, men nu må vi se hvad tiden bringer.

SONY DSCOm jeg vil ha’ mand og børn? En mand, jo måske, hvis den rette søde fyr lige dukker op, skal jeg da ikke vende ryggen til. Børn? Nej, jeg har ikke planer om at få børn. Det siger mig ærlig talt ikke så meget. Men igen, hvem ved hvad der sker i fremtiden?

En af mine største drømme er nok at flytte til Irland. Jeps! Det vil jeg meget gerne! 😀 Og jeg har også planer om det, når jeg har færdiggjort min uddannelse. Så håber jeg bare deres økonomi har ændret sig lidt, så det er lidt nemmere at få et job.

Derudover vil jeg gerne læse en masse gode bøger i fremtiden, og blive bedre til at torturerer andres ører aka. spille violin haha 😀

2 Comments on Fremtidsdrømme

  1. Ja tak, jeg er også helt bombet nu, men nu er det endelig weekend 🙂
    Ja, kiggede godt på det, men det er vist et større projekt, så overvejer det lige. Men tak! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.