Jeg blev for noget tid siden kontaktet af Onlinefotoservice og spurgt om jeg ikke ville teste deres nye app, der fås både til Android og iPhone. Det ville jeg da rigtig gerne, og jeg fik tilsendt en kode så jeg kunne lave et fotoalbum. Jeg har længe gerne ville ha’ et fotoalbum med billeder fra Irland. Jeg blev anbefalet at lave albummet på en tablet, da det jo er lidt småt på en telefon, men jeg har ingen tablet, så jeg prøvede at lave den på min mobil, og jo det var småt, men man kunne sagtens navigerer rundt i det synes jeg. Intet problem. Jeg fik lavet mig et rigtig rigtig fint album synes jeg selv. Der var faktisk ingen problemer, heller ikke med koden.

Der dukkede dog et problem op da jeg skulle bestille den, og den nægtede simpelthen at gennemføre ordren. Det var ret irriterende, specielt fordi jeg havde brugt ret lang tid på at lave albummet. Jeg kontaktede dem, og forklarede det. Fik hurtigt et svar tilbage om at problemet først ville blive løst i den næste update, så jeg måtte gerne lave albummet på computeren. Det har jeg så gjort. Jeg fik ikke lavet det helt lige sådan som på telefonen, men jeg er nu godt tilfreds. Det eneste der irriterer mig lidt, er at billederne er en anelse grumsede, men jeg ved ikke om det har noget med størrelse og opløsning at gøre, det synes jeg ikke rigtig jeg kunne finde ud af, men det er ikke noget der er vild tydeligt. Men fint er det nu, og når jeg har fået undersøgt det nærmere, kunne jeg da godt finde på at lave endnu et album 🙂

Alt i alt er jeg rigtig godt tilfreds, trods de vanskeligheder der var med deres app: de var simpelthen så flinke at snakke med.

SONY DSC SONY DSCMin I, mine kære læsere, har også mulighed for at få et fotoalbum 🙂 I kan vælge et ligesom mit stort og hardcover. I har også mulighed for at vælge panorama i stedet. Alt I skal gøre, er at skrive en kommentar her til indlægget og husk e-mail adresse. Jeg trækker lod søndag d. 2 november

24 Comments on Fotoalbum + give-away

 1. Åh det ville ikke være værst. Jeg har nemlig stadig ikke fået printet mine billeder fra New Zealand og en fotobog lyder da, som en genial måde at få dem printet på 😀

 2. Sådan én ville jeg slet ikke have noget mod at vinde. Tænker det vil være en udgøre en fantastisk julegave til en i min familie eller måske til mig selv 🙂

 3. Fedt at få samlet det hele i en bog, det gør det lidt nemmere at hive frem og huske tiden.

  Jeg vil gerne være med i at vinde et album også 😛

 4. Åh, lækker giveaway alligevel! Ville være fedt at kunne lave en bog til Claire med billeder af mig gravid og hendes første par måneder 🙂

 5. Lækker giveaway – jeg ville lave en bog til min eks med billeder af vores søn.. Han er desværre i en situation hvor han ikke kan se ham så meget som han plejer, og jeg ved at han ville blive super glad!!
  Deltager gerne.
  Mia CA/ aimlovelive@gmail.com

 6. Åhh, det ville jeg elske.. Jeg ville vente og lave bogen til sommer, så er vores lille søn 6 måneder og den ville skulle handle om graviditet, fødsel og spædbarne-tiden <3

 7. Sikke en fin præmie! Sådan et fotoalbum kunne jeg godt tænke mig – dit ser så fint ud. Jeg krydser mine fingre 🙂
  Venligst
  Line Cecilie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.