Rachel Caine opdagede jeg ved et tilfælde. Jeg var i Arnold Busck ved runde tårn og så Glass Houses, første bog i hendes Morganville Vampires serie. Jeg kan ikke huske hvordan jeg fik den anbefalet, men jeg ved at jeg gjorde. Uanset hvad så røg den med hjem. Jeg læste den og elskede den. Jeg købte hurtigt resten af serien, eller det der var udkommet, og efterfølgende har jeg købt dem efterhånden som de udkom. De er fantastiske. Ikke det bedste der findes, men der er noget… addictive ved dem. Jeg elsker dem og glæder mig til at genlæse dem. Tellerup er ved at udgive serien på dansk.

Så udkom hun med Ink and Bone, første bog i en ny serie der hedder the Great Library, som handler om bøger. Stort set. Den er helt fantastisk. Endnu bedre end Morganville Vampires. Den har de smukkeste covers, og jeg glæder mig vildt til at tredje bind udkommer i juli. Der kommer fem bøger i alt, hvilket er en dejlig overraskelse. Oprindeligt skulle der have været 3 bøger.

Udover at skrive fantastiske bøger, så er Rachel Caine også en fantastisk forfatter. Hun er super aktiv på twitter, hvilket jeg synes er virkelig fedt. Hun svarer altid, og så følger hun mig endda! Der kom et lille fangirl skrig fra mig da jeg opdagede det. Derudover er hun simpelthen bare så sød. Jeg skrev engang til hende, hvad jeg skulle gøre for at få signeret en bog af hende, om hun holdt virtuelle signeringer. Hun svarede at hun gerne ville sende nogle signerede bookplates til mig. Hvor fantastisk sødt er det ikke lige? Derudover fik jeg også den første bog i the Great Library signeret, og det hjalp hun mig med at sørge for. Jeg elsker at hun er så jordnær. Hvis du endnu ikke har læst noget af hende, så synes jeg at du skal komme i gang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.