Forfatteren i denne omgang er Julie Kagawa.

SONY DSC

Jeg ejer alle Julie Kagawas bøger, og mangler blot at læse 2 af dem. Jeg elsker virkelig alle hendes bøger, men selvfølgelig har jeg mine favoritter.

Jeg opdagede først Blood of Eden serien, hvor første bog hedder The Immortal Rules, som omhandler vampyrer i en dystopisk verden. Jeg har efterhånden læst rigtig mange vampyrbøger, men denne serie er noget helt specielt, og jeg elsker den! Hvis du ikke har læst den endnu, uanset om du elsker vampyrer eller hader dem, så kan jeg anbefale denne serie.

Blood of Eden var dog ikke den første serie jeg læst af hende. Da jeg opdagede bogen, var der stadig et år til den udkom, og så opdagede jeg hendes The Iron Fey serien, og gik fluks i gang med den, og nøj hvor er jeg glad for den, for den er virkelig god. Jeg læste alle bøgerne efterhånden som de udkom, selvom jeg mener de første 3 eller måske alle 4 bøger var udkommet. Derefter kastede jeg mig over novellerne, som heldigvis udkom i fysisk udgave, og derefter videre til spin-off serien. Spin-off serien er også god, men jeg kan bedst lide den første. Grunden? Jeg bryder mig ikke specielt om hovedpersonen i den anden serie.

Kagawas nyeste skud er Talon, som kommer til at bestå af 5 bøger. Jeg har læst den første, og den var rigtig god! Den handler om drager, og jeg elsker virkelig drager! Hvem gør ikke det? Drager er awesome! Derudover er 2’eren udkommet, og står også på min hylde, jeg har bare ikke fået den læst endnu. Det skal jeg dog snart, specielt inden den næste kommer. Den anden bog jeg ikke har læst endnu af hende er The Iron Warrior som er den sidste bog i spin-off serien til The Iron Fey. Jeg fik den til jul, og glæder mig til at komme dertil.

Har du læst noget af Julie Kagawa? Jeg glæder mig til at se, hvad kvinden ellers spytter ud af spændende historier!

3 Comments on Forfatterspot #2

  1. Aldrig hørt om hende, men det kan jeg da læse mig frem til er en stor fejl! Jeg skal fluks læse dem 😉
    Tak for inspirationen!!

  2. Ok ja! I hendes Iron Fey mangler jeg at læse de to sidste i spin-off, synes at serien er god. Men har det ligesom dig – kan bedst lide de 3-4 første. Jeg har ikke læst hendes andre bøger men har Talon herhjemme, skal bare igang med den 🙂

  3. Jeg ELSKER hendes ‘The Iron Fey’ serie! Jeg var så langt væk i bøgerne, hele historien igennem!
    Spin-off’en synes jeg er okay, men ikke lige så fantastisk som IF.
    Resten af hendes bøger har jeg dog stadig til gode. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.