For lidt tid siden efterspurgte jeg ideer til bloggen (på facebook), hvor jeg fik forslaget forfatterspot. Det har jeg tænkt mig at følge, så ind i mellem, vil jeg lave disse indlæg hvor jeg snakker om en bestemt forfatters bøger og andet sjov. Har du nogle forslag til dette, forfattere, eller andre indlæg, så kom gerne med dem!

SONY DSC

Første forfatter bliver Amerikanske Jennifer L. Armentrout.

Jeg stiftede bekendtskab med Jennifer L. Armentrout da jeg startede med at læse hendes Lux serie bestående af Obsidian, Onyx, Opal, Origin, Opposition og Oblivion samt en lille novelle Shadows. Jeg elsker at alle romanerne starter med bogstavet o, jeg elsker når de kører et tema. Jeg faldt fuldstændig pladask for hendes skrivestil og universet, og så er jeg ret vild med Daemon. Katy kunne jeg også lide, og det at hun er en bogblogger synes jeg er ret fedt. Daemon og Katy er simpelthen så søde sammen. Jeg har læst alle bøgerne på min kindle, men min mor har købt de fem første i paperbacks, og jeg får dem efterhånden som hun får dem læst færdig, fordi jeg gerne vil eje dem fysisk, selvom de ikke har de mest flatterende covers.

Jeg har ikke engang tal på hvor mange bøger Jennifer L. Armentrout har skrevet, men det er rigtig mange! Hun skriver ufattelig mange om året, hvilket er imponerende. Hun udgiver hos flere forskellige forlag, samt selvudgivelse. Wicked er selvudgivet. Jeg har endnu ikke læst den, men jeg er sikker på at jeg vil elske den, for som sagt så elsker jeg Lux serien, og de to første bind i The Dark Elements. Jeg har kun bog nummer to i fysisk udgave, fordi jeg købte den signeret. Jeg har den første og sidste på min kindle. Derudover har jeg læst Don’t Look Back, som var virkelig spændende! Den kvinde skriver også mange forskellige genre, lige fra YA paranormal til NA romance. Jeg har kun læst en lille brøkdel af hendes skriverier men jeg elskede hver en side, og jeg glæder mig til at læse slutningen på The Dark Elements, Wicked samt Half-Blood som står på hylden/kindlen.

Udover at skrive fantastiske bøger, virker Jennifer L. Armentrout som en fantastisk kvinde. Jeg følger hende på både facebook og twitter, og hun er fantastisk til at interagerer med sine fans. Jeg har fået svar fra hende op til flere gange, og jeg synes det er fantastisk når forfattere tager sig tid til sine fans. Derudover deler hun også billeder og andre småting fra sit private liv, hvilket altid er sjovt og spændende at følge.

En af hendes kommende bøger The Problem with Forever, som udkommer til maj bliver oversat til dansk. Jeg ved ikke hvilket forlag, det er desværre ikke lykkedes mig at opsnuse, men jeg synes det er fantastisk at en af hendes bøger bliver oversat. the Problem with Forever er en contemporary romance. Så mangler vi bare Lux serien og resten af hendes bøger.

Har du læst noget af Jennifer L. Armentrout?

3 Comments on Forfatterspot #1

  1. Hej – nej et fedt indlæg – jeg er helt enig med dig i at hun er en super fantastisk forfatterinde – jeg er også vild med Lux serien – jeg har læst de første tre – så jeg har lidt igen og specielt den kemi der er mellem Daemon og Katy er fantastisk!

  2. Jeg har ‘Lux’-serien stående, men er endnu ikke nået til den og tror faktisk egentligt heller ikke, at jeg har læst noget af hende under ‘Armentrout’ navnet.
    Til gengæld har jeg læst de fleste bøger i ‘Wait for you’-serien, som hun har skrevet under navnet ‘J. Lynn’ og som klart er anbefalelsesværdige. 🙂

    Hun er simpelthen sådan en dygtig forfatter og jeg glæder mig i hvert fald også til at læse mere af hende. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.