Jeg synes det er et helvede at finde fine sko til om vinteren. Vi kan vel hurtig blive enig om, at sneakers ikke er særlige… hmm… pæne med en flot kjole. Har jeg ikke ret? Og jeg kan seriøst ikke åbne sko om vinteren, så vil jeg gå til af kulde. Og skal jeg vælge, vælger jeg sneakers.

Hvis jeg vil brække benene vælger en fin støvlette som den til venstre. Den er super flot, men jeg ville aldrig kunne gå i den. Den er simpel uden at være kedelig. Den er fra mærket Miss L’Fire.
Den anden sko er et mere sikkert valg for mig, uden den drabelige hæl, og den har også nogle fine detaljer, uden at blive kedelig. Synes jeg i hvert fald 🙂
Kunne jeg dog gå i sko med høje hæle, ville jeg vælge nummer 1, for den er da bare sød, er den ikke?

2 Comments on Fine sko & vinter

  1. Der kommer nok en billede på facebook en dag, når mit hår ikke lige sidder af H til 😉 det er hvad, der sker, når man sover for længe xD

  2. Jeg ved virkelig ikke om jeg fik svaret på din nyeste besked. Tvivler jeg gjorde det, men hvis jeg har svaret på det hele før, så undskyld. 😉 Min hukommelse er ikke den bedste.

    Det er nok en once-in-a-lifetime mulighed. Det er jo ikke hver dag man vinder noget, selvom du lader til at være ekstremt heldig for tiden.
    Jeg ved det ikke, men de har sikkert skrevet deres personlige info og eksamensnummer. Mon ikke de også har skrevet en lille forklaring?

    Men så kan jeg berolige dig med, at det har mit studie ikke. Jeg har aldrig selv haft en gruppeeksamen, men jeg ville nok ikke bryde mig om det. Man kan nemt blive overset, hvis makkeren er god.

    Ja og nej. Vi får et lille ‘lynkursus’ på tre måneder til at lære fransk i, hvorefter vi skal op i en eksamen, hvor vi ikke får karakter, men bestået/ikke-bestået. Altså jeg har aldrig haft fransk før, ejer ikke et sprogøre, men bestod eksamen på et hængende hår. Semesteret efter ‘lynkurset’ har vi et fag hvor vi læser litteratur fra en fransk periode, men læren lægger heldigvis teksterne ud på dansk og fransk. Det er faktisk ikke så slemt. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.