spy_plakat1“Komedien ‘Spy’ handler om den kiksede Susan Cooper, der arbejder som skrivebordsagent for CIA og ikke ejer skyggen af selvtillid.

Da hendes partner, den charmerende topspion Bradley Fine, myrdes af en iskold våbenhandler, står efterretningstjenesten overfor sin hidtil sværeste sag. En atombombe er blevet stjålet og identiteten på samtlige agenter er tilmed afsløret. CIA har nu intet andet valg end at sende skrivebordsmusen afsted på en tophemmelig mission for at hævne sin partner og bringe våbenhandleren ned med nakken.”

Jeg var inde og se den med #kinotur, og glædede mig til et lille barn. Jeg har altid været ret glad for Melissa McCarthy – jeg var slet ikke i tvivl om at jeg ville blive underholdt. Jude Law kan jeg også godt lide, men Jason Statham er ikke min favorit, eller i hvert fald ikke de film jeg har set ham i, men han overraskede mig i denne.

Det er virkelig længe siden jeg har grint så meget til en film. Jeg indrømmer gerne at både filmen og humoren til tider kan være ret plat, men det gjorde mig ikke det mindste. Jeg forventede en komedie der kunne få mig til at grine, og det kunne den.

Melissa McCarthy gør et suverænt job som spion, Jason Statham var hylende morsom! Jeg havde slet ikke forventet at se ham i sådan en rolle. De to skuespillere var klart mine favoritter. Jude Law skuffede ikke, men han var ikke så genial som de andre. Miranda Hart og Rose Byrne gør også et rigtig godt job. Jeg blev en tand overrasket over at se 50 cent, men det var simpelthen prikken over i’et. Virkelig genialt.

Der er masser af brag og der bliver virkelig gjort grin med spion film, men på den bedst tænkelige måde. Den har alt hvad action film og spion film kræver – aktion, gadgets, dyre ting, brag og så med en god portion humor!

Det er helt klart en film jeg anbefaler, hvis man har brug for noget let, sjovt og fyldt med brag. Der er fart over feltet fra start til slut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.