intothewoodsplakat“I ‘Into the Woods’ tilbyder en heks en bager og hans kone at hæve en gammel forbandelse, hun har lagt over dem.

Hvis de går ud i skoven og kommer tilbage med en ko så hvid som sne, en kappe så rød som blod, et hår så gyldent som korn og en en sko af guld, vil heksen opfylde deres højeste ønske og give dem et barn.

Bageren og hans kone bevæger sig derfor ud i skoven ganske uvidende om, at det selvsamme gør Askepot med sine gyldne sko, den lille Rødhætte, Jack og hans hvide ko samt en prins, der skal besøge den hårfagre Rapunzel.

Da plakaten til Into the Woods blev offentliggjort, og jeg så at Johnny Depp spillede med og Meryl Streep havde rollen som den onde heks var jeg hooked. Jeg glædede mig virkelig til at se den. Det var først senere at jeg opdagede det var en musical, jeg har ikke den helt store erfaring med musicals, men jeg tænkte at det godt kunne bive godt alligevel. Filmen levede desværre ikke helt op til mine forventninger, som var store, netop på grund af de velkendte skuespillere.

Meryl Streep gjorde et fremragende job som ond heks, hendes skuespil og udklædning var simpelthen bare genial. Johnny Depp spillede sin rolle godt, men hans udklædning var bare alt for sær til mig. Og så var hans rolle ret lille. Skuespillet var generelt ret godt, bortset fra Lilla Crawford, som spiller Rødhætte. Hun irriterede mig virkelig, og det ødelagde lidt scenerne hvor hun var med. Jeg kan ikke beslutte mig for om hun overspillede eller underspillede sin rolle, hun var i hvert fald ikke overbevisende.

Sangene var meget fine, og jeg rynkede ikke på næsten, som jeg havde forventet. Handlingen var også meget god, men der manglede et eller andet. Jeg havde forventet at der ville være mere fart over feltet, og det var der desværre ikke, i hvert fald ikke på den måde som jeg havde forventet

Havde jeg ikke haft så høje forventninger, ville jeg nok elske filmen mere end jeg gjorde. Det var dog virkelig fedt at de havde flettet så mange eventyr ind i filmen, det var jeg nemlig meget spændt på hvordan det gik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.