Sandrew MetronomeThis Beautiful Fantastic er en både smuk og fantastisk film. Jeg gik ind til filmen uden de store forventninger. Jeg kendte overhovedet ikke til den før Tellerup tilbød at jeg kunne anmelde den. Den har en ret god rating på imdb, og så lyder den virkelig god. Altså, den har jo også noget med bøger at gøre!

Jeg blev virkelig positivt overrasket. det er en rigtig sød og ret fantastisk film. Den er hverken sukkersød eller urealistisk. Den er lige som den skal være.

Jeg kender ingen af skuespillerne på forhånd. Men både Jessica Brown Finlay, Andrew Scott, Jeremy Irvine og Tom Wilkinson gør et fremragende arbejde. Vores hovedperson, Bella Brown, skal have OCD og være bange for alt hvad der har med naturen at gøre, jeg kender ikke ret meget til sådan en tilstand, men det virker meget virkelighedstro. Min favorit del ved hele filmen er nok forholdet mellem den unge og uskyldige Bella (og nej, det er ikke Twilight) og hendes sure og tvære gamle nabo, Alfie Stephenson. Altså jeg elsker alt ved filmen praktisk talt, men de to gør altså bare historien til noget helt specielt, og specielt i slutningen. Slutningen var enormt rørende.

Jeg elskede at se hvordan Bella langsomt udviklede sig, jeg elskede at følge hende på hendes arbejde på biblioteket samt hvordan hun langsomt fik liv i sin have. Denne film har så mange aspekter, det er virkelig fedt. Det er helt klart en film jeg skal se igen på et tidspunkt. Hvis du endnu ikke har set den, så kan jeg kun varmt anbefale den.

Anmeldt for Sandrew Metronome

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.