Når det kommer til film har jeg utrolig let ved at græde. Jeg ved ikke hvorfor, men der skal ikke ret meget til. De fleste film græder jeg kun første gang jeg ser den, andre der græder jeg konsekvent hver eneste gang jeg ser den. For det meste græder jeg når jeg ser andre græde, sådan er det også i virkeligheden. Nogle gange er det bare et par tårer andre gange er det den helt store tudetur.

SONY DSC

Jeg græder ikke helt så meget ved The Color Purple mere, men jeg begynder at snøfte og måske sniger der sig en tåre eller to ud. Det er virkelig en fantastisk film, rigtig god, men barsk og sørgelig. Schindler’s List derimod, der græder jeg meget. Hver gang. Jeg har set den 3 gange nu, og selvom jeg jo godt ved præcis hvad der sker, kan jeg ikke lade være med at tude, og jeg ruder mange gange også efter den er slut, indtil jeg får tankerne over på noget andet. Jeg har kun set Hachiko to gange, men jeg har grædt begge gange. Første gang jeg så den, var jeg endda syg og snottet, så jeg kunne seriøst ikke trække vejret. Den rammer bare plet, og jeg kan ikke holde tårerne inde.

Jeg har også formået at græde til Buffe the vampire slayer, braveheart og en del andre film jeg ikke lige kan huske titlerne på.

Græder I til film? Har I set nogle af dem jeg nævner her?

1 Comment on Film der har fået mig til at græde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.