Lidt forsinket kommer her hvad jeg har læst i februar. Februar har været en rigtig god læsemåned synes jeg. Jeg har læst 9 bøger samt to noveller.

SONY DSCHer er lidt af det jeg har læst. Jeg har også læst Up from the Grave af Jeaniene Frost som min mor låner i øjeblikket, samt 3 bøger på min kindle og en novelle. Du kan se her præcis hvad jeg har læst i februar.

Den dårligste bog jeg har læst må være A Shade of Vampire af Bella Forrest. Den var elendig. Ydermere levede Eleanor og Park ikke helt op til mine forventninger.

Jeg har fået læst rigtig mange gode bøger: Stolen Songbird af Danielle L. Jensen, Shadow Kiss og Blood Promise af Richelle Mead. Slutningen på Shadow Kiss var forfærdelig! Stor cliff-hanger og jeg måtte bare i gang med den næste. Jeg kunne bedre lide Blood Promise, selvom den var ret lang tid om at komme i gang. Jeg har generelt haft svært ved at komme i gang med alle Vampire Academy bøgerne indtil videre. Ydermere var jeg ret glad for Up from the Grave samt Angelfall.

SONY DSC

Der kommer anmeldelser af alle bøgerne undtagen Sir Gawain and the Green Knight. Den læste jeg i forbindelse med mit litteratur hold, og selvom den var rigtig god, gider jeg ikke beskæftige mig med den længere.

2 Comments on Februar wrap-up

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.