Februar har været en rigtig god læsemåned. Jeg har fået læst 7 bøger, hvoraf hele 5 har været fortsættelser

SONY DSC

Karen Marie Moning: Burned (Fever #7)
“Det piner mig en smule at må indrømme dette. Jeg elskede ikke denne lige så meget som de 6 forrige. Misforstå mig ikke: Jeg elsker stadig denne bog, bare ikke lige så meget som de andre. Indtil videre er det generelt de 5 første der er mine ultimative yndlings.” Læs hele anmeldelsen her.

Amy Tintera: Rebel (Reboot #2)
“Det var en fin afslutning på “serien” eller duologien som det mere er. Jeg ved ikke hvad der ville ske med historien hvis den havde været en trilogi, jeg tror godt det kunne have klaret det, hvis der havde været lidt mere vægt på baggrunden for hvad der skete. Selvom vi får at vide sådan nogenlunde hvad der sker, så mangler der en del detaljer jeg gerne ville have haft. Men udover det, var det to rigtig gode bøger!” Læs hele anmeldelsen her.

Maggie Stiefvater: Jaget (Spirit Animals #2)
“Jeg var ret spændt på denne. Jeg har aldrig læst en serie hvor hver bog er skrevet af forskellige forfattere, og jeg udtrykte også min bekymring om dette under anmeldelse af Påkaldelsen. Jeg havde intet at bekymre mig om. Jeg kan ikke sige om det at bøgerne er oversat af samme person har noget at sige, men jeg var rigtig glad for den!” Læs hele anmeldelsen her.

Jenna Black: Sirensong (Faeriewalker #3)
“Det der ærgrer mig mest ved denne bog er bagsideteksten. Den afslører utrolig meget af handlingen, faktisk beskriver den de første 2/3 dele af bogen, og det ødelagde en smule af spændingen for mig. Handlingen er spændende, og så var det virkelig spændende endelig at få lov til at opleve Faerie. Dog synes jeg Jenna Black kunne have gjort det bedre. Ikke at den verden var dårlig, men den manglede ligesom bare et eller andet der gjorde den ekstra ordinær.” Læs hele anmeldelsen her.

 Alyson Noël: Nye Horisonter (Soul Seekers #4)
“Jeg var desværre ikke helt så vild med denne bog som de forrige. Jeg ved ikke helt præcis hvad det var der gjorde bogen tung for mig, men der var noget der var anderledes end de andre, hele stemningen, men det er lidt svært at forklare. Men lad mig starte med de gode ting, for bogen var stadig god!” Læs hele anmeldelsen her.

I alt giver det mig 30 points i denne måned. Jeg har afsluttet to serier og en duologi 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.