Reklame: Aktivitetsarmbånd sponsoreret af Fantasyfestivallen

Så blev det endelig tid til årets fantasyfestival i Esbjerg. Jeg glædede mig ufattelig meget. Det er 3 år jeg er med, og det bliver bedre og bedre for hvert år. Jeg elsker stemningen, udsmykningen, alle forfatterne og standene. Der var endnu flere stande i år, der var vitterligt noget for enhver smag. Der var et kunstnerhjørne, hvor man kunne se den smukkeste kunst. Der var, selvfølgelig, en masse stande med bøger. Jeg kunne have købt mig fattig, men nøjedes med at købe 3 bøger. Dem viser jeg i et senere indlæg sammen med mine andre indkøb samt mine signeringer. Jeg havde lavet et program for weekenden, og jeg fulgte det nogenlunde. Jeg havde enkelte ting som jeg bare skulle se, men jeg tog mig også tid til bare at gå rundt og nyde stemningen.

Det er ret surt at jeg ikke kan tåle æbler, for se bare disse lækre æbler. Jeg gik ofte forbi og nød synet. Det var en virkelig flot stand

Lige ved siden af var der endnu en stand med æbler og skumfiduser overtrukket med karamel! Jeg har ikke engang tal på, hvor mange jeg har spist. De smager virkelig godt!

Et af punkterne på mit program jeg skulle se var Nicole Boyle Rødtnes. Hun fortalte om sin kommende roman. Den lyder virkelig spændende, og jeg glæder mig allerede til at læse om sælkvinderne.

Jeg skulle også se Mette Sejrbo. Jeg elsker Ulfhedin sagaen. Den er fantastisk. Jeg glæder mig virkelig til at læse Vampyrens pagt.

Og jeg skulle selvfølgelig også høre Julie M. Day fortælle om Grænsen til Trafallas. Hvis du endnu ikke har læst de to bøger i serien, kan jeg varmt anbefale dem. De er fantastiske! Og så er Julie simpelthen noget af det sødeste! Jeg fik lov til at hænge ud ved hendes stand, og det var fantastisk. Jeg er så glad for, at jeg endelig mødte hende i virkeligheden.

Jeg smuttede også lige ind til forfatter og bogblogger battle. Det var virkelig spændende at høre de forskellige forfattere fortælle om deres syn på forskellige dele af skrivning og fantasy.

Første punkt om søndagen var bogblogger arrangement med Katja Berger. Vi hørte både om hendes allerede udkomne udgivelser og kommende projekter. Og jeg siger jer, I kan godt glæde jer! Det gør jeg i hvert fald. Hun har så mange spændende historier at fortælle.

Jeg havde også købt billet til Sebastien De Castell. Jeg har endnu ikke læst noget af ham, men jeg købte Spellslinger, som jeg også fik signeret. Han er en yderst fascinerende og sjov mand. Jeg nød virkelig hans foredrag.

Sidst men ikke mindst smuttede jeg ind og hørte Boris Hansen fortælle om slutningen af Vejen til Panteon. Jeg har stadig kun læst den første bog, men jeg elskede den virkelig. Jeg ejer alle sammen, og jeg glæder mig til at læse videre.

Var du med til festivallen?

1 Comment on Fantasyfestival 2018 – Weekenden

  1. Det var hyggeligt at hilse på dig 😀 Jeg er altså også virkelig meget fan af de der karamelovertrukne skumfiduser, de er simpelthen så gode!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.