For noget tid siden deltog jeg i en konkurrence på twitter, som Fairyloot holdte. Jeg var så heldig at jeg vandt! Min præmie dukkede op for ikke så længe siden. Hvad vandt jeg så? En pakke med to malebøger samt postkort.

Fairyloot præmie

Jeg har et par malebøger i forvejen, men disse er simpelthen så smukke! Jeg glæder mig virkelig til at jeg får tid til at male i dem. Jeg kendte dem ikke i forvejen, men jeg ved at Fairyloot har haft en af dem i en af deres tidligere bokse. Før jeg fik kigget på selve tegningerne, var jeg en anelse skeptisk. Disse malebøger virkede ikke som noget for mig, jeg ved egentlig ikke hvad jeg havde forventet. Men jeg blev virkelig overrasket, for hold da helt op for nogle smukke tegninger!

Udover disse har jeg også en Harry Potter malebog samt Den Hemmelige Have. Egentlig havde jeg aldrig troet, at jeg skulle have en malebog, og nu har jeg så 4 inklusiv postkort.

Jeg er ret glad for Fairyloot. Jeg har fået to af deres bokse tidligere, og jeg venter i øjeblikket på at de sender november boksen ud. Jeg er så spændt på, hvad de har puttet i den. Har I prøvet Fairloot før?

Jeg overvejer, om jeg på et tidspunkt skal vise nogle af selve tegninger frem, måske når jeg har farvelagt dem. Hvad siger I til det? Der går dog nok et lille stykke tid, da jeg gerne vil have ordentlig tid til det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *