I marts måned var selve boksen lilla. Fairyloot havde fejrede nemlig deres 1 år. Det er virkelig en fin boks og jeg er glad for at den ikke blev skadet undervejs så jeg kan gemme den 🙂

Som I kan se, så var boksen fyldt med godter! Der var et lys som virkelig duftede godt! Et lommespejl (med en havfrue på, jeg havde ikke lige set lyset på den haha), en lyskæde, et tørklæde (min favorit!), bogmærker og postkort. Jeg tror ikke jeg har glemt noget haha.

Denne måneds bog var Strange the Dreamer af Laini Taylor. Jeg vidste allerede at det ville blive den inden jeg bestilte boksen. Jeg var faktisk en smule i tvivl om jeg ville have den, fordi jeg var ikke den største fan af hendes første bog, Daughter of Smoke and Bone, men jeg har faktisk overvejet at give den en chance til. På engelsk denne gang. Denne bog er dog umådelig smuk! Og se lige dette titelblad! Jeg glæder mig til at læse den og se om den er noget for mig.

Hvor nuttede er de bogmærker ikke lige? Jeg elsker drager, og derfor er dragen min favorit 🙂

1 Comment on Fairyloot: Marts ´17

  1. Hvor er det en skøn box. Jeg håber, du kan lide bogen, selv håber jeg også på at læse den, for jeg kunne rigtig godt lide Daughter of Smoke and Bone :3

    Jeg er så spændt på at modtage min først Fairy Loot boks, men der gpr nok et godt stykke tid endnu. Det er jo Maj boksen og jeg er ikke sikker på, hvor lang tid de tager om at nå frem?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.