Så fik jeg sørme en Fairyloot box til. Jeg har så svært ved at stå imod, specielt fordi de gør sig i fantasy bøger, og så har de altid så gode goodies. Denne boks var virkelig god, og jeg elskede de fleste ting. Månedens tema var elementals.

Jeg havde en temmelig god ide om, hvad månedens bog var, og jeg havde ret! Det er er en som jeg har haft kig på længe, og overvejede at forudbestille den. Det er Roar af Cora Carmack. Jeg glæder mig virkelig til at læse den!

Den eneste ting jeg ikke er helt fan af, er læbepomaden. Egentlig kan jeg godt lide den, og den dufter fantastisk! Men jeg har fået en læbepomade fra Geekyclean før, og af en eller anden grund, er mine læber bare ikke fan af deres læbepomader, så jeg bruger dem sjældent. Mine yndlingsting er nok lyset, post it stickerne samt pudebetrækket. Åh hvor jeg elsker dem! Hvis du vil vide, hvor nogle af tingene kommer fra, er du velkommen til at spørge. Jeg vil ikke sige så meget mere, udover at der nu kommer lidt billedspam af indholdet.

I øjeblikket venter jeg på juli boksen, den har de ikke afsløret meget om, så jeg er virkelig spændt på at se, hvad de har fundet på. Jeg har også besluttet mig for, at jeg skal have august boksen. Ja, jeg er måske blevet en smule afhængige af Fairyloot. Jeg elsker de bokse. Jeg er dog ikke fan af den lange levering, men det er ikke deres skyld, men DHL, som åbenbart har svært ved at få pakken gennem Tyskland.

Har du prøvet Fairyloot?

1 Comment on Fairyloot: Juni ´17

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.