Jeg blev helt ekstatisk da jeg så Fairyloots Juli boks. Temaet var Pirates & Power. Boksen blev udbudt før jeg fik penge, og den blev hurtigt udsolgt. Heldigvis var ejeren så sød, at hun lagde en boks til side til mig, og jeg så betalte gennem paypal. Det gjorde jeg, og ventede utålmodigt på boksen. Den skulle indeholde hele 2 bøger og 6 goodies.

SONY DSC

I boksen var der en totebag med et piratskib og teksten: I ship it. Jeg er vild med den! Derudover var der en bathbomb der dufter af frugt (Og den dufter så godt – jeg har lyst til at spise den) og en læbepomade, som dufter af kokos (Jeg tror dog ikke jeg kan tåle den, øv), en funko pop nøglering, der var to i udbud og jeg fik Daenerys, og jeg elsker hende! Og så var der en notesbog, og jeg elsker den! Her var der også to ude, og jeg ville også gerne have haft den anden haha.

Der manglede dog en ting fra min boks – et bogmærke man selv kunne farvelægge. Men efter en hurtigt besked, fik jeg svar med det samme og lovning om at de ville sende et. Og ganske rigtigt, en lille uge tror jeg det var, lå der et bogmærke i min postkasse, og jeg elsker det! Jeg fik faktisk to. Noget tid senere (Kan ikke huske hvor lang tid) kom der endnu et bogmærke. En fejl går jeg ud fra.

Den ene bog var en pirat historie der hedder Inherited skrevet af Freedom Matthews. Jeg ved ikke meget om den, har ikke set den så meget, men den virker virkelig spænde. Den var desuden signeret personligt, og det synes jeg er virkelig awesome! Der var også nogle ting med den.
Den anden bog er en arc af en der kommer til januar. Jeg havde aldrig hørt om den, men den virker simpelthen SÅ god! Den hedder Frostblood og er skrevet af Elly Blake. Der findes to typer arc covers, et med Fireblood og et med Frostblood, jeg fik den med Fire og den er så fed!

Her får I nogle billeder af indholdet i boksen.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

8 Comments on Fairyloot box: juli

  • Tør tage chancen hvordan? 🙂
   Jeg har fået den to gange nu, og den har været rigtig god begge gange. Jeg skal helt klart have en i fremtiden

    • Ah 🙂 Indtil videre er der kun en bog der ikke har været for mig, men der var temaet heller ikke mig. Jeg synes deres bokse er rigtige gode 😀
     Bliver spændende hvad du synes om den 🙂

 1. Hvor er det en fin boks, og hvor lyder kundeservicen til at havde været helt fantastisk. Det er jo klart sådan noget, som gør, at man bestiller derfra igen 🙂
  Jeg er forresten meget forelsket i det bogmærke. Det er så fint! <3

  • Lige præcis 🙂 Jeg havde bestilt derfra mange flere gange, hvis jeg bare havde haft pengene 🙂
   Det er simpelthen også så fint 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.