Bedre sent end aldrig ikk’? Jeg har ikke bestilt fairyloot boksen fra maj, men jeg har bestilt den fra juni og skal også have den for juli, begge to bokse som jeg virkelig glæder mig til!

April måneds Fairyloot box var fyldt til randen med fantastiske sager. Der var både et krus og et lys! To af mine favorit sager, når det kommer til bookish goodies.

Bogen lyder god, jeg har dog hørt lidt blandet om den, så nu må vi se hvad jeg synes om den. Jeg kan ikke rigtig finde ud af, hvad jeg egentlig synes om coveret. På den ene side er jeg vild med det, men på den anden side, synes jeg ikke det er så fedt haha. Uanset hvad så glæder jeg mig til at læse bogen og se om den er noget for mig. Har du læst den?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.