Fredag den 30 oktober lejede jeg en ladvogn (som min mor fik lov til at køre), så kørte vi i Ikea, hvor jeg købte en sofa, rumdeler, tv-bord og en Billy reol som var en indflytningsgave fra min moster. Lørdag begyndte helvede. Der skulle vi nemlig flytte alle mine ting fra Roskilde til Korsør. Det var bare min mor og jeg, og det er noget nær det hårdeste jeg nogensinde har lavet. Jeg har stadig mange blå mærker. Men nu er alt flyttet, alle møblerne samlet og de fleste ting pakket ud. Jeg mangler lidt et par kasser med blandede ting og så skal jeg have købt en kommode af en art, et nyt sofabord og en lille fryser til mit garderobeskab.

Jeg er så småt ved at falde til. Ind i mellem kan Korsør godt føles lidt langt væk, men jeg elsker min nye lejlighed og jeg er så glad for at have fået et rigtigt komfur, selvom det er noget af en videnskab hehe. Og så har jeg endelig fået min elskede Guinness plakat i ramme og op på væggen.

SONY DSC

I weekenden var jeg til Bogforum sammen med Katja, hvor jeg også fik et par bøger med hjem, og da jeg kom hjem fik jeg sat alle mine bøger på plads på hylderne, og nu føles det endnu mere som hjem.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Derudover har jeg en dejlig stor altan hvor jeg har planer om et bord og nogle stole samt en masse blomster, så det vil blive super hyggeligt at sidde derude til sommer.

Så det her er grunden til at bloggen har været lidt stille. Jeg fik først internet i torsdags og derudover er det virkelig hårdt at flytte både fysisk og psykisk, men nu er jeg tilbage, og der kommer en del indlæg om Bogforum

3 Comments on Et nyt kapitel

  1. Hvor stor er din nye lejlighed? Og tillykke med den! Korsør er langt væk, men jeg håber du får en vennekreds i nærområdet, så det forhåbentligt ikke føles så langt væk.

    • Den er ca. 47 m2 🙂 Mange tak. Min bedste veninde er flyttet tæt på også, og det er ikke så langt fra roskilde heldigvis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.