Jeg har taget en beslutning om at lukke bloggen. Jeg har haft den i omkring 7 år, og lysten til at holde den ved lige er simpelthen forsvundet. Jeg har stadig min instagram, hvor jeg vil poste billeder og snakke om alle de skønne bøger. Jeg vil begynde at poste anmeldelser på Goodreads i stedet, og se om jeg kan få mange af dem fra bloggen her over på goodreads.

Jeg har længe overvejet at lukke bloggen. Det kommer vel næppe som en overraskelse efterhånden, siden den har stået stille siden 10 december.  Jeg har simpelthen ikke lyst til at opdatere den længere, det føles som en pligt hver eneste gang, faktisk har den været med til at dræbe min læselyst. Jeg mangler egentlig at skrive et par anmeldelser, men det bliver på goodreads og instagram i stedet. Jeg nyder dog stadig Instagram, og jeg tror også at jeg vil nyde at poste anmeldelser på Goodreads. Bloggen vil være åben indtil juli måned, hvor mit abonnement udløber.

Du kan finde min instagram her og min goodreads her.

Jeg vil gerne sige tak fordi I har fulgt alle disse år herinde, og jeg håber I vil følge med på instagram og goodreads i stedet.

2 Comments on Et kapitel slutter

  1. Tak for dine mange år her på Bloggen, jeg har nydt at læse med 🙂
    Har du ikke længere lysten er det forståeligt.
    Tak for nu og alt godt til dig 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.