Forfatter: Erika Johansen | Original titel: The invasion of the tearling | Serie: The queen of the tearling #2 | Antal Sider: 536
Stjerner:

Jeg elskede Dronningen af Tearling. Efterfølgeren var absolut ingen skuffelse, men den lider lidt af second book syndrom. Invasionen af Tearling var faktisk rigtig god. Jeg var dog ikke lige så solgt som ved den første bog, og jeg kan ikke helt sætte fingeren på hvad det er.Jeg tror det største problem var, at jeg ikke kunne huske meget fra den første bog, og jeg fik ikke genlæst den en dag. Jeg kan godt lide Kelsea, også selvom hun ændrer sig. Ændrer hun sig til det bedre eller værre? Jeg kan ret godt lide de skiftende fortællere. Det giver et større overblik over fortællingen, men det fortæller faktisk også meget om selve personerne. Kelsea er ikke en typisk hovedperson, i hvert fald ikke efter mit hoved. Det er ikke en skidt ting, men engang i mellem skal man lige vænne sig til hende og hendes tankegang. Kelsea kan være grusom. Men det kan jeg godt lide. Hun er langt fra perfekt, men det gør hende bare endnu mere virkelighedstro. Jeg elsker også krig i bøger, hvilket er må siges at være i denne. Det er fedt. Vi starter faktisk ud på slagmarken. Det slog mig lidt ud af kurs i starten, igen fordi jeg ikke kunne huske den første bog ret godt. Men jeg kom hurtigt ind i handlingen. Stemningen i bogen er fænomenal. Jeg elskede den. Grunden til at den ikke får fem stjerner er at jeg ind i mellem blev lidt forvirret. Specielt over Kelseas flashbacks. Måske er det fordi jeg ikke kan huske den første, ikke koncentrerede mig nok eller noget helt andet. Men der er ingen tvivl om at dette er en fantastisk bog. Hvis du elsker fantasi og uforudsigelige bøger, så kan jeg varmt anbefale denne (og første bind selvfølgelig)

Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget Peoples Press

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.