SONY DSC

Forfatter: Erika Johansen | Original titel: Queen of the Tearling | Serie: The Queen of the Tearling #1 | Antal Sider: 458
Stjerner:

Bogen er et anmeldereksemplar til forlaget People’s Press

Jeg havde set denne bog rigtig meget rundt omkring. Booktube, Bookstagram. Egentlig havde jeg ikke den store lyst til at læse den. Jeg ved ikke hvorfor. Den lød ikke dårlig, men heller ikke overdrevet spændende. Så så jeg at den blev oversat. Og forlaget havde valgt det flotte cover, og så endda i hardcover med smudsomslag. Me like! Jeg gik i gang med at læse, med forventninger som jeg prøvede at holde lidt nede. Jeg blev fuldstændig blæst omkuld. Jeg havde slet ikke regnet med det jeg fik.

For det første, så skriver Johansen ufattelig godt. Det er sjældent at jeg bliver fuldstændig opslugt inden for de første 10 sider, men det blev jeg, og det var fantastisk! Jeg elsker virkelig hendes skrivestil. Handlingen var også rigtig spændende. Der var dog en lille ting der forvirrede mig. Ikke nok til at forstyrre læsningen på nogen måde. Men det var tidsperioden. Jeg havde egentlig troet at det foregik i et opdigtet univers. Det gør det vel på sin vis også. Men England og Amerika bliver nævnt. Som om det foregår langt ude i fremtiden. Det ville jeg gerne have haft uddybet lidt mere, men det kan være der komme mere om det i den næste bog?

Udover det, så var jeg fuldstændig opslugt af historien. Jeg elskede hvert et sekund. Jeg elskede Kelsea. Hun er så reel. Så virkelig. Hun har nogle dårlige sider, men også mange gode. Mine yndlingspersoner er dog Morgenstjerne og Fylgjen (Kan ikke huske om det er det han hedder?). Der er så mange dårlige ting ved dem begge, så mange fejl. Men alligevel knuselsker jeg dem begge. Morgenstjerne er skummel og lumsk, og jeg elskede at læse om ham. Fylgjen er virkelig interessant og mystisk, og jeg glæder mig virkelig til at læse mere om ham senere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.