Jeg ved ikke om I kan huske at jeg her snakkede om at finde det perfekte par støvler? Nå, men jeg tror rent faktisk jeg har fundet parret!

Ikke-navngivet-2 kopi

Jeg synes selv de er ret fede! De er fra mærket So Size som har nogle forskellige ret fede støvler. Oprindeligt havde jeg faktisk bestilt dem i beige, sammen med en taske (som jeg ikke engang kan huske hvordan ser ud) Men efter at jeg havde fået mailen fra spartoo om at de nu var blevet sendt afsted, og jeg kunne følge pakken med track&trace fulgte jeg spændt. Men da jeg tjekkede virkede linket ikke. Jeg gav det nogle dage, og på den tid pakker fra Spartoo normalt kommer frem, virkede linket stadig ikke, og jeg havde ikke modtaget min pakke. Jeg kontakter så kundeservice, og kommer til at snakke med en flink fyr, som fortæller at der desværre er sket en fejl, og min pakke er røget til et andet land xD Okay, jeg kan ikke huske hvilket, for det hele skete samtidig med min maveinfektion og min skriftlige eksamen i engelsk. Faktisk ringede han tilbage for at fortælle mig hvad der var sket med pakken, og at både skoene i min størrelse og tasken var udsolgt, 10 min. efter jeg var kommet ud fra en 5 timers skriftlig eksamen. Der kan man da tale om held.

Ja desværre var skoene udsolgt, jeg ærgrede mig rigtig meget, men der var jo ikke så meget at gøre ved det. Jeg fik gavekortet tilbage, og begyndte at søge efter et andet par støvler. De havde stadig skoen i størrelse 42, og der stod godt nok at størrelsen var stor, men turde alligevel ikke. Jeg fandt den så i sort i størrelse 43, skyndte mig at klikke den hjem sammen med en sød sort taske fra Moony Mood.

Jeg har nu fået pakken hjem, og jeg er glad for at jeg bestilte den i størrelse 43, for selvom den skulle være stor i størrelsen ifølge deres hjemmeside, så passer den perfekt! Og jeg bruger altså normalt 42, store fødder har jeg altså heller ikke xD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.