I går var jeg helt spontant en tur på havnen med min mor. Så jeg snuppede da lige kameraet med og tog nogle billeder. Tog mange flere end dem jeg vil vise her, men gider ikke vise alle. Og dem jeg tog af min mor, har jeg lovet hende ikke at vise 😉

Der var nogle gamle moler, som var brast sammen eller var ved det, som denne

Og til sidst lige et billed af mig.

Det var en rigtig hyggelig tur, selvom de blæste lidt specielt de steder det var åbent. Vi kom også fordi havnekiosken et par gange, og fik en frikadelle sandwich på vej af sted, og så en lækker softice på vej hjem igen.
Vi tog en anden vej hjem til min mor, end normalt, som viste sig at være hurtigere og hyggeligere, med masser af gamle stråtækte huse 🙂 Blev hjemme hos min mor og så en god film og fik noget aftensmad. Var godt nok smadret om aftenen. Tror vi gik rundt ved havnen omkring 3 timer 🙂

2 Comments on En tur på havnen

  1. Åh, jeg elsker også mor-datter-tid! Det lyder som om, I havde en rigtig hyggelig dag sammen. Og det er nogle fine billeder, du har fået taget dig. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.