Jeg har forsømt bloggen lidt i det sidste par dage. Som så mange andre har jeg nu været igennem mine introdage på det nye studie. Onsdag var nok den længste dag. Jeg var der kl. 10.00 og tog hjem kl. 18.00, og der var stadig gang i nogle ting. Men med transporttiden fra Odense til Roskilde, ville jeg gerne hjem xD

Vi startede ud med introduktion fra vores tutorer, faglige vejledere og en enkelt lærer. Vi var slået sammen med de nye elever fra Amerikanske studier, så vi var pænt mange i lokalet. Vel godt en 200 personer. Det er altså lidt af et chok at komme ind til haha. 🙂 Jeg var dog så heldig at blive hentet på Odense Banegård af en af mine medstuderende, og så kunne vi følges ind.
Nå, men vi blev introduceret til selve studiet, bagefter blev vi delt op i mindre grupper og rykkede ud forskellige steder for at snakke lidt nærmere, blandt andet hvad vores forventninger er og hvorfor vi har søgt ind på dette studie.
Bagefter var der rundtur, og jeg kan ikke huske et skid fra rundturen xD Den skole er jo seriøst stor!
Bagefter var der så special event, fejringen af Martin Luther King’s berømte tale. Det var under denne tale, at jeg skulle finde ud på toilettet og nær for vild haha 😀

Nå men bagefter rykkede vi over i det første lokale og hørte mere til nogle ting, organisationer og mere som jeg lykkeligt har glemt alt om nu. Dette foregik omkring kl 15.00, og det skal lige siges at jeg kun havde fået ca. 4½ times søvn, så jeg var godt ristet 😀

Bagefter rykkede vi udenfor og havde navnelege, og lavede alle mulige andre ryste sammen lege, som faktisk var meget sjove.

SONY DSCPrøv lige at se den der tykke tykke bog. Små 3000 sider. Jeg kan slet ikke overskue, hvis vi skal slæbe den med til time. Og det er kun volume 1. Vi skal også bruge volume 2 som jeg skal købe på mandag, som er lige så tyk. -.-

Torsdag vendte jeg snuden tilbage hvor vi startede stille og rolig ud med morgenmad, mødte tre af vores kommende lærer og blev introduceret nærmere til vores fem fag (De to sidste fag fortalte den faglige vejleder os om)
Så blev vi vist over i boghandlen, hvor jeg dog kun købte en bog, for kunne ikke lige overskue det. Jeg har dog fået købt 5 bøger ud af 11. 2 af dem er på vej fra Awesome Books, yderligere én har jeg fundet som PDF fil på nettet, og en anden har vores lærer lagt op. Så jeg mangler kun at købe 4 bøger mener jeg. 1 af dem har jeg en aftale med en tidligere studerende om på mandag, hvor jeg også køber de sidste bøger.
Bagefter det havde vi frokost og så var det skattejagt i rushold. Hvor vi skulle finde forskellige poster rundt på hele uni, kun med hjælp fra et kort, hvor vi så skulle lave alle mulige ting som gæt og grimasser, kluddermor, quizzer og meget mere. Det var meget sjovt, men varede næsten 2 timer, så jeg var helt færdig bagefter 😀

Og en meget vigtig ting der skete om onsdagen. Da jeg kom hjem kl bæ om aftenen lå der et fint brev i min postkasse fra Niels Brock. Mit eksamens bevis for Engelsk A! Jeg fik kraftedeme 10 i skriftlig! Det er helt vildt, og jeg kan slet ikke forstå det. Jeg bestod mundtlig med 4. Har altid været bedre skriftlig 🙂 Og hader eksamener. Men til den skriftlige, der fik vi de to typer “stile” som jeg bare ikke ville have, hvor jeg også tænkte fuck. Nemlig hvor vi skulle skrive en tale og en email. Til weekendopgaverne på kurserne fik jeg også kun 4 for dem 😛
Men efter jeg blev rask og kunne læse fra om fredagen gav jeg den også gas, og terpede specielt grammatik, fordi vores lærer var virkelig grammatik nazi! Det indrømmede han også.

Jeg tvivlede aldrig på at jeg ville bestå skriftlig engelsk, men jeg havde ikke i min vildeste fantasi troet at jeg kunne få 10! Jeg er så lykkelig. Specielt efter den måned. For det har ikke været nemt. Og når man så tænker på at det er 5 år siden jeg havde engelsk på HF, hvor vores lærer var syg over halvdelen af tiden og jeg fik 7 i skriftlig er jeg godt tilfreds 🙂
Og jeg fik endda mit bevis inden det skulle afleveres til universitet. Bonus 😉

6 Comments on En lille update

  • Ja jeg er rigtig glad for det indtil videre 🙂 Det er lidt svært at sige når man stadig er i hele intro delen 🙂

   Skal have den engelskprogede verdens historiske rødder, sprogbeskrivelse og analyse, videnskabsteori, litteratur på engelsk samt almen sprogvidenskab 🙂

 1. Tillykke med den fine karakter! 🙂
  Lyder som en rigtig spændende dag på uni! Du skal nok blive glad for bogen fra Norton, jeg har selv den, der handler om den engelske romantik, og den er helt fantastisk, jeg vil så gerne have alle de andre, selvom de er kæmpestore og tunge 😀

  • Tak 😀
   Ja jeg glæder mig til at læse nærmere i dem, men ja. 6000 sider i alt haha. Det er nogle moppedrenge. 😀 Uh den må jeg da også undersøge hehe

 2. Dit 10tal er så sejt og stort – alverdens tillykke sendes din vej!

  Og hvor er det altså hyggeligt, du er begyndt at færdes på SDU’s (store) gange. Det er virkelig stort og overældende i starten, men når hverdagen sætter ind er det virkelig det skønneste sted at være.

  jeg må desuden give Mette ret – Norton laver de skønneste bøger. Jeg nød at læse den om romantikken 🙂

  • Tusind tak søde Rikke! 😀

   Virkelig overvældende. Men det er lidt ærgerligt at de nedprioriterer engelsk med lokaler og sådan. I 2 af vores fag skal vi være i et lokale uden borde. Det er altså ret upraktisk :/ Samt i grammatik faget hvor vi er 75 elever på et hold skal vi være i fredagsbaren -.-

   Jeg glæder mig virkelig til at læse nærmere i Norton bøgerne 😀 Kendte ikke til dem før

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.