Jeg deltager ofte i konkurrencer, ellers har man jo ikke muligheden for at vinde. Forleden dag var jeg så heldig at vinde en konkurrence som forfatteren Rachel Caine holdte. Og man, hvor er jeg glad for det! Det er virkelig en fed præmie. Jeg jublede da jeg fik mailen.

SONY DSC

Jeg vandt den fede plakat samt en masse kort, dem I kan se på plakaten, både fra den første og den anden bog. Men men men! Plakaten er signeret! Jeg er lykkelig! Udover at have Ink & Bone signeret, plus nogle signerede bookplates jeg fik fra hende for noget tid siden, har jeg nu også en signeret plakat. Jeg ved endnu ikke hvor den skal hænge, den kommer nok ud i mit pulterrum sammen med mit tøj.

Da jeg fik mailen, troede jeg kun det var kortene jeg havde vundet, og ikke også plakaten. Men jeg klager bestemt ikke 😀

2 Comments on En lille præmie med posten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.